Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy én nagyon...

Normális, hogy én nagyon hamar szeretnék gyereket? Kb 18-20 évesen? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, egész kicsi koromban imádtam a babákat, egész gyerekkoromban körbe voltam velük véve..(kistesók, unokatestvérek,stb..) de félek hogy ez nem normális, másoknak ilyen idősen eszébe se jut az ilyesmi..

2012. jún. 20. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha van hozzá karrier terved, akkor látok némi esélyt rá, hogy olyan szerencsés szituációban vagy, hogy belefér mellé ez a korai gyerekvállalás. egyéb esetben, nem tartom normálisnak
2012. jún. 21. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Karrier terv????Az meg mi???

Nekem volt munkahelyem,dolgoztam egy darabig,majd szültem és most kapok gyedet- bőven elég!

Az a nem normális,hogy a nők 35-40 évre teszik a szülést.Persze van akinek nincs választása,de lássuk be nem ez az ideális.

2012. jún. 21. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
"Az meg mi? " Hát, hogy van elképzelése arról, hogy mivel szeretne foglalkozni és azt, hogyan valósítja meg. Ez a karrier terv. Ha pl. teszem azt óvónő szeretne lenni, akkor először elvégzi a sulit, elhelyezkedik és egy olyan helyről megy el szülni, ahova visszavárják. Csak egy példát mondtam, nem tudom egyébként, hogy mi az a fajta szakma, amit ezzel a korai gyerekvállalással össze lehet egyeztetni, de a kérdező biztos tudja
2012. jún. 21. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
24 éves korra is egyébként be lehet fejezni egy egyetemet és szakmai tapasztalatot szerezni, egyáltalán nem kell 35-40 éves korig várni, attól még, hogy az ember kezdeni is akar magával valamit
2012. jún. 21. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

teljesen normális,hogy 20 év körül már szeretnél gyerekeket,eddig is ez volt a normális és az ideális,csak manapság mindenki lehordja aki fiatalon vállal mert azt hiszik,"mindent meg kell teremteni" és hogy megtudják 30 éves korukig.Mindenkinek saját dolga mikor szül,de én szomorúnak tartom,hogy a fiatalokat leszólják. Én 21 évesen szültem a fiam,de a tesókkal még várni szeretnénk.

22L

2012. jún. 21. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:
őszintén szólva, van elképzelésem arról, hogy hol és mit szeretnék tanulni, mi szeretnék lenni, viszont azt nem, hogy lehet-e szó arról, hogy ilyen korán vállaljak gyereket..szerintem nem. de van egy rokonunk, ő 18 évesen szült, igaz, szüleinél lakott míg a gyerek oviba nem ment, a gyesből vett a gyereknek mindent, nameg amit a párja keresett.(minimálbér) most 27 éves, van egy étterme, ami egész jól megy, és a 9 éves kisfiún kívül van még egy 4 éves kislánya is. és szakmája szerint teljesen más lenne, mint így.. ja és teljesen 0-ról kezdték, nem volt pénzük, semmijük,hitelt vettek fel és így sikerült nekik. Jó persze nem mindenkinek sikertörténet az élete, de ha valaki nagyon akarja, meg lehet oldani. :-)szerintem sem kell minden 'feltételt'megteremteni egy babához.. mert ha mindent tényleg elintézek mire gyereket vállalok, bőven 30-on felül van a dolog...
2012. jún. 21. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Már miért lennél 30on felül? Még nem írtad, hogy mit szeretnél, de ha 18 évesen érettségizel és utána 5 éves egyetemre mész (ha csak BA, vagy BSC-t szerzel, akkor ez kevesebb) és dolgozol 1 évet, akkor is még csak 24 éves vagy. No, mindegy, nem célom győzködni téged, de vannak szakok, amiket bizony nem tudsz gyerek mellett úgy megcsinálni,hogy közben nincs segítséged. Márpedig én szeretek mindenre felkészülni. A magad dolgát lényegesen megkönnyíted, ha betartod a klasszikus sorrendet. Persze nem lehetetlen semmi, fordítva sem. Mint, mondtad, léteznek sikertörténetek.
2012. jún. 21. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként az is kifejezetten hiányozna, hogy ha nem dolgozhattam volna előtte. Én már nagyon untam, hogy amióta csak az eszemet tudom, diák vagyok, eltartott és ilyen formán "gyerek". Ha az iskolapadból mentem volna szülni akkor hiányérzetem lett volna, hogy ki se próbálhattam magam, csak hirtelen nagy váltással a "másik oldalra" kerülök
2012. jún. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!