22 évesen szülnél gyereket?
Hát, volt osztály társnőm megtette. Szerintem fatális baromság ilyen fiatalon gyereket szülni, de nincs jogom beleszólni.
Viszont az a 13 év különbség közted és a párod között marha sok! Ennek komoly súlya lesz a későbbiekben.
Attól függ. Én egy picit még fiatalabban szültem, nekem így pont jó volt. 22 évesen nem szültem volna, mert akkor pont nem jól jött volna ki, hogy otthon maradok 2 évre, de ez ilyen egyéni tervezés kérdése volt nálam. Ha csak életkor szerint nézzük, akkor én igen, minden további nélkül, ha a feltételek adottak.
Ez meg, hogy élni kell... miért, akinek gyereke születik, az már nem él? Én eléggé úgy érzem, hogy élek :)
Visszagondolva jó lett volna, ha nekem is meg lett volna a háttér. Bár mivel akkor 5 éves kapcsolatban voltam, még a pasi is meg lett volna hozzá, de szerencse, hogy neki nem szültem. Akkor még buliból buliba jártunk, diplomamunka, ünneplés, munka keresés, megint ünneplés, féltékenykedés, kibékülés stb.... 27 évesen összejöttem a mostani párommal, egy év után házasodtunk, utána jött a baba... evidens volt, holott az első barátommal 7 évig voltunk együtt és semmi ilyen érzés nem volt.
Meg kell rá érni.
Ha te megértél rá úgy érzed, akkor hajrá. Attól függ, milyen a habitusotok. Bulizni, kikapcsolódni, barátokkal lenni baba után is lehet, csak nehezebb. Ha a párod 35 éves létére megnyugodott, és nem kell neki a heti rendszeres tivornya a haverokkal, hanem a család a fontos, akkor hajrá... Ez csak egy példa, nem tudom milyenek vagytok együtt. Te még amúgy ráérsz a korod miatt, de a párod már "öregszik". Legalábbis én utálnám, hogy nagyapámnak néznék az apámat később, de mostanában ez trendi....
Nem, semmi pénzért.
Inkább csak 25 éven túl. Addig élvezném a pasimmal a kettesben eltöltött időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!