Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22 évesen szülnél gyereket?

22 évesen szülnél gyereket?

Figyelt kérdés
Ha meglenne minden,pénz,érett is lennél hozzá, a pasid is szeretné.... Én 22 éves vagyok a párom pedig 35
2012. márc. 13. 08:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is szültem volna annyi idősen,ha lett volna kinek :)A fiatalkori terveimben ez szerepelt,én is fiatal anyuka szerettem volna lenni.Na nem mintha most öreg lennék :D 30 vagyok,és 5 hónapos a lányom.De nem érzem,hogy lekéstem volna valamiről,így is minden tökéletes.
2012. márc. 13. 09:34
 12/20 anonim ***** válasza:

22 és fél évesen szültem. Nem bántam meg, nagyon jó, hogy van egy már szinte felnőtt fiam, akivel szinte együtt nőttem fel. De az is tény, hogy a 38 és 40 éves koromban született gyerekeimhez sokkal több a türelmem, és lényegesen lazábban tudom venni a dolgokat.

Én úgy gondolom, ha érett vagy rá, nincs akadálya. A 13 év korkülönbség most soknak tűnik nekem is, de majd egyre kevesebbet fog számítani. Inkább az számít, hogy közös nevezőn legyetek.

2012. márc. 13. 09:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy hiányzik az életetekből egy gyerek akkor miért ne? Én még akkor éretlen voltam hozzá, és nem is volt férfi akinek szüljek. Most 31 vagyok, nemsokára megszületik a kisfiam, de nem bántam volna, ha hamarabb eljutok ide. De stabil párkapcsolat mindenképpen szükséges hozzá. És tudd, hogy nagyon sok mindenről le kell majd mondanod. Ha ezt is be tudod vállalni, szerintem nincs akadálya.
2012. márc. 13. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Persze.24 évesen szültem,mikor a gyerekem tini lesz még mindig nem leszek vénasszony.Szórakoztam eleget,most majd a gyerekeimmel fogok szórakozni.Miért mit kellene amúgy tennem "kiélem magam" címszó alatt?Részegen fetrengeni a dizsiben????Nem várnék 35 éves koromig a szüléssel az biztos.Fiatalon sokkal strapabíróbb,lazább egy szülő!
2012. márc. 13. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen is szültem volna azóta várunk a babóra. Most készülünk a 2. lombikra. Ja és én 26 a párom 34 éves. Akkor még anyuéknál laktunk de jöhetett volna nem lett volna gond! Most már van saját házunk anyagilag is minden rendben. 11 éve vagyunk eggyütt4
2012. márc. 13. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es!

A vénasszonyság nem a kortól függ, hanem attól, tudsz-e együtt fejlődni, változni a gyerekeiddel. Egy baba a 40 éves nőt is megfiatalítja, olyan, mintha akkor kezdené újra az életét. Új céljai lesznek, újra magasabb fordulatszámon pörög. A türelem, meg a lazaság pedig sokszor pont a később (is) szülőkre jellemző.

12-es voltam.

2012. márc. 13. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Kedves előző!

Tudod én elfogadom,mindenki akkor szül amikor akar.A véleményem sarkalatos volt,de muszáj néha így reagálnom,mert itt egyesek képesek a 20-on éves anyukákat taknyos kölyköknek beállítani.24 évesen szültem,előtte dolgoztam 4 évet,van lakásom,férjem,kapom a gyedet,vezetem a háztartást,főzök,normális egyszerű ember vagyok.Erre nap mint nap azzal kell szembesülnöm,hogy minek szültem,nem ráértem volna,miért nem éltem ki magam????Hát én kiéltem!Igen sokszor buliztam,voltam részeg is,voltam fesztiválokon,benne volt minden az életemben aminek benne kellett lennie.Igaz nem jártam ágyról-ágyra nem vagyok felső vezető karrierista,nem is akartam soha az lenni,nem halmozom a diplomákat,mert nem is ezt szerettem volna,hanem ANYA lenni,és most az vagyok,és boldog vagyok!És erre meg lehurrognak rengeteg velem egyidős vagy fiatalabb anyuka társaimat is.

Testileg ideálisabb huszon évesen szülni,ezt mindenki tudja,még az is aki 40 évesen terhes.Ennek ellenére szüljön mindenki akkor amikor akar,és mikor a körülményei meg engedeik,de azért ne az legyen már az az általános,hogy majd elég 40 évesen,mert mindenki tisztában van vele,hogy a korral a veszélyek is sokszorozódnak.Az én anyukám is 24 évesen szült engem,még nincs 50 éves,fiatalos,laza,jófej nagymama,én is ilyen akarok lenni.Ha szültem volna 40 évesen lehet meg sem érném az unokám születését,vagy ha mégis már lehet segíteni,unokázni se tudnék,mert felemelni nem bírnám (lányom dédije pl.70 éves,és nem bírja)...lehet lepontozni nyugodtan,nem izgat!

2012. márc. 13. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolso valaszoloval ertek egyett!!!

Itt annyira elitelik a fiatal anyukakat,hogy az mar bicska nyitogato. Hat akkor kimondom amit eddig toleranciabol nem tettem: en meg 35 ev felett nem szulnek. Barmelyik orvost meg lehet kerdezni,hogy mikor a legalkalmasabb a no szervezete a terhessegre es szulesre. A 20-30 eves kor.

Persze ertem en,hogy karrier,tanulas,egyebek. Es megfelelo partner hianyaba nem is ajanlatos szulni az meg van akinek csak 30 eves koraban jon el es akkor tud csak szulni.

De akkor viszonzaskeppen a fiatal anyukakat se iteljek mar el!

Nem felelotlen,taknyos kolykok vagyunk a legtobben szerintem.

En 20 evesen szultem a fiamat a ferjemnek akivel mar 1 eve hazasok voltunk(ferjem 8 evvel idosebb nalam) es elotte mar 3 eve egyutt voltunk. Dolgoztam mar kozepiskola kozbe es utana is.

Szoval nem vagyok egy ingyen elo aki elvarja,hogy eltartsak.

Most 23 eves vagyok es 11 hetes terhes vagyok a masodik babaval. Tervezett baba es nagyon varjuk mar.

Jah es nagyon jol allunk anyagilag, nem ,hogy nem tamogatnak minket a szulok hanem meg mi tamogatjuk oket. Most megy ferjhez a noverem, en vettem neki a menyasszonyi ruhajat.

Bocsanat a kiakadasert de mar regota zavart ez a fiatal anyukak elitelese. A masodik valaszolo iromanya is kiakaszto.

Meg nem eltem? Ez is egy butasag. Nem minden fiatalnak fontos a bulizas. Konkretan rosszul vagyok attol az elettol amit a volt osztalytarsaim elnek. A facebookra amilyen kepeket tesznek es amiket kiirnak, hat no comment. En 38 eves leszek mikor a fiam eretsegizni fog. Meg fiatal leszek es a gyerekek kirepulese utan meg siman tudunk majd a ferjemmel utazni, egyutt lenni ugy,hogy mg fiatalok vagyunk es nem korhazba meg orvoshoz kell majd jarkalnunk.

2012. márc. 13. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Újra 12-es vagyok. Én biztosan nem pontozlak le :-)

Ha elolvastad az első válaszomat, én 22 és fél évesen szültem az elsőt, és örülök, hogy így alakult, így van egy 18 éves nagyfiam is.

Engem pont az bánt, hogy a 40 évesen szülő nőket is sokan bántják. Pedig a szülővé válásnak nem a kor a legfontosabb feltétele.

Én szerencsés voltam, mert minden babámat problémamentesen hordtam ki. 40 évesen ugyanolyan jól viseltem a terhességet, mint 22 évesen. Ez sem korfüggő ugyanis. Vannak fiatalok, akik nehezen viselik, és vannak idősebbek, akik nagyon könnyen. Meg persze fordítva is előfordulhat.

A két kisebb gyerekem gyerekeinek már valóban nem leszek fiatal nagymamája. De pont ezért jó a nagy család. 5 gyerekem van, és ha én már nem tudok segíteni nekik, remélem egymást fogják támogatni. Én legalábbis így neveltem Őket.

2012. márc. 13. 18:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves előző:engem is csak az ítélkezés zavar,de nehéz toleránsnak lenni,és nehéz nem ítélni,mikor felettem ítélkeznek tudod???Egyébként én teljesen megértem azt akik anyagi okoból vár,mert nem teheti meg meg egyebek,engem tényleg csak az irritál de nagyon,amikor felelőtlennek próbálnak beállítani,mert 24 évesen egy 8 éves!!!! kapcsolattal a hátam mögött tervezetten!!!!! estem teherbe és szültem!Nekem anyum már 40 évesen klimaxolt,ha ráütök én szerintem lehet már 35 évesen teherbe se esnék.

A kérdező meg a párja közötti kor külömbség meg szerintem abszolút nem nagy (csak mert valaki említette ezt) Én 25,párom 28.de ha szingli lennék,tuti a 30-as korsztályban keresgélnék.Szerintem tök ideális!

2012. márc. 13. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!