Most emiatt tényleg szar anya vagyok, aki bután beszél a gyerekével?
sera79
Nyugodt lehetsz,hogy én a "kis takonypócomat"
ugyan akkora szerettel a szivemben mondom,mint te a kincsesládikádat!
Miért kaptunk 100% -ot?
Talán azért mert felvállaljuk,hogy mi is beszélünk igy,nem vagyunk képmutatóak és nem csinálunk úgy,mintha nem lennénk hétköznapi emberek,akiknek tetszik vagy sem ilyesmi is a "szájára" jön!
Láttam én már olyan "ingyom-bingyomozó" anyát,aki a "négy fal között" jól elveri a gyerekét!
Úgyhogy inkább hagyjuk,hogy ki hogyan szólitja viccesen a gyerekét!
És csak ,hogy az őszinteségem teljes legyen,de nem vitát akarok szitani...sajnálom,de nehezen hiszem el,hogy a te szádon és ,akik még azt írták,hogy soha ilyesmit nem mondtak a gyereknek .!
Még valami!
Ha jobb lesz a napod tőle,nyugodtan nyomj egy 0-át :)
ez engem kevésbé érdekel:DDD
Nekem pl azért nehéz elhinni, mert én még olyan emberrel nem találkoztam, aki még életében nem ejtette ki a száján azt a szót pl. hogy "szar".
Te lennél az első. De tudod mit? Ha te azt mondod, hogy soha életedben nem beszéltél így, elhiszem neked, csak furcsának tartom.
Engem még kamaszkoromban is hívtak így, és nem lett bajom tőle, mert tényleg a hangsúlyon van a lényeg..
Bár én érzelgős típus vagyok, gyöngyömözöm a babámat meg énekelek neki:)
Szerintem nincs ebbe semmi rossz, hogy ezt mondtad neki..az én ismerősöm is mondta már a babájának, és mi lett belőle? Semmi..
Viszont, néhányan nem értenek egyet ezzel az állásmóddal és károsnak gondolják, hogy szarosnak nevezted a kicsit. Az összes hozzászólásodból kisül, hogy az ellenvélemény abszolút alaptalan, hülyeség és nem értesz vele egyet. Ha te tudod jól, hogy nem tettél rosszat azzal, hogy így nevezted, akkor minek írtad ki a kérdést?
Én is szoktam tisztábatevésnél "kulagépnek" hívni a fiaimat.
Az egyikük ráadásul a "pukimanó", és ezt nevet a nagyanyjától kapta.
Sőt, "kisördögök" is szoktak lenni.
Semmi probléma sincs alapvetően ezekkel, sőt, még a múlt században is szokás volt, hogy egy hétig (de az is lehet, hogy tovább), nem is adtak a gyermeknek nevet, csak mindenféle csúnya kifejezéssel illették, hogy az ártó szellemek elkerüljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!