Most emiatt tényleg szar anya vagyok, aki bután beszél a gyerekével?
Én is írtam, hogy ilyet nem mondanék a gyerekemnek, de bennem semmi rosszindulat nem volt az irányodba. Egyébként 22 vagyok, szóval a 30 közelében sem járok.
Ha már arról van szó, hogy kinek hülye a viselkedése és ki beszél butaságokat az a "barátnőd" és nem te.
Na meg azt sem hiszem, hogy emiatt rossz lenne a kapcsolatod a gyerekeddel. Én hívtam már Antikrisztusnak az enyémet még is imádom...szóval.
Hát, most kapaszkodjatok, én a 3 és fél hónapos kisfiamat is rendszeresen szarosnak, kulagépnek, disznócskának stb nevezem. Hívjátok a gyámügyet :)
Szerintem nincs ebben semmi rossz, én így becézgetem a babámat. Én attól vagyok rosszul, amikor valaki babócázik, pocaklakózik, kispasizik stb. Csak én nem szólok be emiatt, mert elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák.
Egyébként elkerülhetetlen, hogy a gyerek csúnya szavakat halljon. Meg kell tanítani neki, hogy ezeket a szavakat nem illik kimondani (úgyis mondogatni fogja). És szerintem a szar nem egy olyan ocsmány, alpári szó, szinte már hétköznapi. Nem kell álszenteskedni, szerintem kevés olyan anyuka van, aki soha nem használja ezt a szót.
Látom vagyunk páran gaz, galád anyák, akik nem (csak) tüdérbogyóznak, kincsemgyöngyömboldogságomoznak....
A stílus a lényeg, a hangsúly.... De ennél nagyobb gondja senkinek se legyen....
Én elfogadom ha más nyálasabbnál nyálasabb elnevezést használ, nem minősítem, de viszont is elvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!