Most emiatt tényleg szar anya vagyok, aki bután beszél a gyerekével?
Na ezt aztán kikérem magamnak,hogy a 30 fölötti anyucik....minta kotlósok lennének:DDDDDD
Jelentem,hogy 40 vagyok ,első gyerekes ,elég laza és már én is hivtam a lányomat kis "takonypócomnak",mikor náthás volt...:)))
és még nem tudom miket mondok neki néha poénból:)
Semmi rosszat nem mondtál,nem volt szép az ismerősödtől,hogy kibeszélt téged!
Azért kíváncsi lennék, hogy akinek mondta az mit reagált... Ha nekem mesélnének ilyet én jót mosolyognék és nem érteném hogy min akadt fenn? Szerintem nem látott még olyat amikor hajnalban egy pelenkacsere alatt 3-szor kakil és 3 pelust cserélsz alatta. Mi számolgattuk neki, hogy ez a kaki mennyibe került: egy pelus 30 ft+ a popsitörlő darabja 5 ft, ez most hány forintos kaki volt :))) Akkor mi meg anyagiasak vagyunk.
Nem hiszem hogy rossz anya lennél, nekem furcsa volt átszoknom a szép beszédre (mondjuk már 11 hós a babám és szövegel). Apának még mindig kiszalad a száján egy-egy káromkodás (a b.szd meg kifejezést szinte már pont helyett használta a mondat végén sajnos). Ezért viszont nagyon mérges vagyok én is, többet tanítom apát beszélni, mint a gyereket...
Olyan jókat mosolyogtam néhány válaszon. :) 7 hónapos a lányom, napi szinten becézgetem szarzsáknak, szaroskának, minden pelenkacserénél elmagyarázom neki, hogy eljött a kakamanó, aki egy csúnya gonosz törpe, mert a ruháját is összekoszolta, blablabla.
A hangsúly a fontos, én is vicceskedve, kedveskedve mondom neki ezeket, de arra azért figyelünk, hogy durvább káromkodás ne nagyon csússzon ki a szánkon a jelenlétében.
A "barátnődet" én a helyedben a továbbiakban kerülném, nem igazán barátnő-típus.
Kincsesládikám kiverte a biztosítékot többeknél :D
No minden esetre én továbbra is így teszek :)
jaj még valami
nektek tényleg nem furcsa hogy az ajándék becézés lepontozódott a szarzsák meg a takonypóc viszont magasan vezet?
mi van itt kérem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!