Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel tudtátok újra hordani régi ruháitokat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére nem hiztam sokat(8kg),terhesen sem vettem új ruhákat,csak 2 darab nyári 3/4-es gatyót,azonnal tudtam hordani minden régi cuccomat!!!
2009. júl. 2. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 hónapja szültem, van egy régi nadrágom, ami anno kicsit nagy volt rám, azt már pár hónapja simán tudom hordani, és van egy farmerem, amiről azt hittem, hogy sosem lesz már jó, de pár hete azt is fel tudom venni, igaz, még kicsit szorít. A felsőimet viszont egyáltalán nem kellett lecserélnem, simán jók rám az S-es méretek is, kivéve amik nagyon rövidek, mert sajnos nem szép a hasam és a csípőm.
2009. júl. 2. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

8hónapja szültem,eddig 3nadrágom jön rám,a felsőim többsége viszont a szoptatás miatt nem,valahogy cicisebb vagyok,vagyis úgy egészében egy kicsit szélesedtem.

most hogy már egyre kevesebbet szopik,lassan elkezdhetek tornázni.és akkor talán beleférek majd

2009. júl. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!