Óvodai elutasítás. Mit tehetek?
Szerintem ez adatvédelmi okokból kizárt.
Gondolom te sem örülnél, ha a te adataidat nézegetné valaki fordított esetben.
Egyébként nincs mód fellebbezésre?
Azért az sem mindegy, hogy dolgozó anya vagy, van -e kistestvér és a fiad mennyi idős.
Mert egy 4 évest inkább felvesznek, mint egy fél év múlva 3-at töltőt, plusz, ha még otthon is vagy a kistesóval, akkor egy szavad sem lehet.
Ez a rendszer.
Utolsónak.
Ez nem igaz,, a fiam 4 éves lesz augusztusban, a körzetibe idén sem vették fel, maradhatunk a magánoviban...
A két és fél éveseket felvették, ugyanis mostantól kapják értük a normatívát, de majd csak fél év múlva mennek, akkor is kapásból legalább fél évet folyamatosan betegek...
Honnan tudod biztosra, hogy abba az óvodába mindenki fizet hogy bekerüljön?
Leírom a mi esetünket: csak egy helyre adtam be a jelentkezést, nem körzetes óvoda. Nem játszottunk a címekkel, nem fizettünk le senkit, tehát nem csináltunk semmilyen simlis dolgot, csak reménykedtünk hogy felveszik , mert ez a legközelebbi ovi hozzánk. Az indoklásba beleírtuk, hogy a fiam két barátja is ugyanide jelentkezik (ők sem körzetesek), és szeretnénk ha egy helyre járnának. Nem tudom hogy ezért, de végül felvették mindhárom gyereket. Ugyanis az ovónők nagyon örülnek ha a gyerekek már előre ismerik egymást, így könnyebb a beilleszkedés. Ezt ők maguk mondták, a beiratkozáskor meg is kérdezték, hogy vannak-e barátai ebben az óvodában.
Ezt csak azért írtam le, mert sosem tudhatod, hogy éppen miért döntenek úgy hogy felvesznek olyan gyereket, aki nem is hozzájuk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!