Elutasítás kezdete - honnan ismerhetem fel?
Figyelt kérdés
3ésfél hós fiú babám ma nem volt hajlandó mellből enni,csak minimálisat. Eddig is mindenféle módon evett,cumisüveg ,mell,tápszer és lefejt tej egyaránt.
Mi lehet az oka az "elutasításnak"?
Nem ettem semmi kirívót sem.Köszi
2009. dec. 13. 16:39
1/3 anonim válasza:
Hát ha ilyen"mindenféle módon evett" akkor lehet,hogy átszokik a cumisüvegre.Az én lányom is ezt csinálta,úgy viselkedett amikor a mellem adtam neki,mintha rosszat csinálnék vele,nyűgösködött.Persze a cumisüveg az jöhetett.
2/3 anonim válasza:
Ja. Az én tejemet is sikerült így elapasztani, mellből már nem kellett neki csak a cumisüvegből, így szép lassan el is múlt:(( Hiába fejtem utána sokáig, az nem olyan jó, mint a szopás. Ez a nyűglődés tipikus sajnos. Amelyik rájön, hogy a cumiból jobban jön, már nem hajlandó megdolgozni a cicivel.
3/3 anonim válasza:
Az én 2 hós fiam is így szokott le a mellről. El sem fogata, csak a cumisüveget és2 nap alatt elapadt a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!