Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy néz ki pontosan a szájpen...

Hogy néz ki pontosan a szájpenész? Hogy ismerhetem fel, ha esetleg az van a kislányomnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

Fehér lepedék a szájban. Olyan mintha tej lenne. Ha le tudod törölni (egy ujjadra tekert gézlappal) akkor nem szájpenész ha nem tudod letörölni akkor szájpenész.

Nekünk 2 hónapja van. Kezeld nehogy bekerüljön a bélcsatornába mert akkor a popsija isolyan lesz sőt még a hsha is fájhat. Én kezelem boraxal 3-4 alkalommal a kezdetektől és ezt megúsztuk viszont nem múlik.

2009. máj. 23. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
A baba száján, nyelvén, szájpadlásán és az ínyén szokott előfordulni. Fehér foltok, amik nem jönnek le, ha törölnéd textillel. Csak óvatosan próbáld megtörölni nedves ruhával vagy gézzel, esetleg fültisztítót belemárthatod rózsamézbe és úgy töröld. Ha nem jön le, akkor szájpenész, akkor inkább kérdezd a védőnőt, h mit ajánl rá, mert 3 napnál tovább ne kezeld rózsamézzel. Inkább lássa doki ha 3 nap után is olyan még neki, vagy, ha egyre több van és nagyobbak. Remélem tudtam segíteni. :)
2009. máj. 23. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Fúúú én rózsamézzel kezelem 2 hónapja és nem hajlandó a doki felírni komolyabbat.
2009. máj. 23. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

van az a lila ecsetelő, nekünk felírta a doki egyből, és 3-4 nap alatt el is tűnt.

A rózsméz, vagy rózsavíz(ki hogy ismeri) nekünk nem használt.

2009. máj. 23. 22:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát ma vettem észre, hogy kis fehér hólyagocskák (vagy valami hasonló) vannak a száján, és oldalt a szájában. A nyelve picikét lepedékes, mintha tej lenne. Nem tudom, hogy csak felázás-e, vagy szájpenész. Hétfőn mindenképp megmutatom védőnőnek.
2009. máj. 23. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Na, az kell nekem...mivel nem írja fel szerintem kikönyörgöm a patikában. Valamennyire ismerem már őket.
2009. máj. 23. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Az lehet szájpenész, próbáld meg letörölni a védőnő is ezt fogja csinálni.
2009. máj. 23. 22:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Az ajkáról nem jön le, belül még nem próbáltam. Majd ha felébred meg is próbálom.

Az ajka felázhat, és nézhet tőle így ki?

2009. máj. 23. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Mi annak a lila ecsetelőnek a neve?Az egyik ismerősömnek a lányának is ilyennel volt bekenve a szája,és gyorsan elmúlt a szájpenésze!
2009. máj. 23. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
hát ahogy leírtad, az szerintem már szájpenész. Ha ilyen hólyagszerű.Ha nem olyan sok van neki, akkor még nincs nagy baj, de mielőbb lássa doki, jól teszed, ha elviszed, mert fájni fog neki ha sok lesz és nem tud majd tőle enni meg inni.
2009. máj. 24. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!