Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis elutasítás. Hogyan tovább?

Ovis elutasítás. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy nem vették fel a kislányomat. Kíváncsi lennék, hányan jártak még így, és mit fogtok lépni. Én fellebbezek, de nem sok reményt fűzök. Itthon vagyok gyesen a 3. kicsimmel, így nem akkora tragédia, de nagyon szeretett volna menni a lány. A nővére odajár, ott kiscsoportos most, nagyon bíztam benne, hogy így legalább felveszik, de sajnos nem :(
2012. jún. 5. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudod, a legtöbb helyen úgy van a dolog, hogyha kisebb testvér(ek) van(nak) otthon, akkor nemigen tetszik nekik a dolog, ha anyuka be akarja íratni .Estleg félnaposra? Mert az alvóhelyekre szoktak hivatkozni, h nincs elég férőhely hozzá....
2012. jún. 5. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
esetleg másik óvoda?mennyi idős a gyermeked?
2012. jún. 5. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Hivatkozz a 3 gyerekre. Tudtommal ilyen esetben kötelesek lettek volna felvenni!!!
2012. jún. 5. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Én most abban bízom, hogy hátha a fellebbezés után ajánlanak másik ovit, ahol esetleg van még hely.

Decemberben tölti a 3-at. Régen szobatiszta és teljesen önálló, így ha felvették volna, kezdhetett volna szeptemberben is akár.

Tudom, hogy nem szeretik a gyeseseket, már a nagylányom is csak 4 évesen kezdhetett, mert elsőre elutasították.

2012. jún. 5. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én most várom a 3. babát, és végre felvették a fiamat. Hálát adok a JÓISTENNEK!

4 éves lesz már év végén.

A kicsi 15 hós.

2012. jún. 5. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiamat sem vették fel,októberben lesz 3 éves.Itthon vagyok a 4.5 hónapos kislányommal.Talán októberben lesz üresedés valamilyen oknál fogva,ebben bízom.Barátnőm lánya nyáron lesz 4 éves,nem vették fel.Fellebbezett,de még semmi válasz.Neki is van egy 14 hónapos lánya.
2012. jún. 5. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha még nem töltötte be a 3 évet, ne számíts rá, hogy szeptembertől bárhová felveszik.

De fellebbezz, hogy legalább decembertől mehessen. Erre és ha van más ok hivatkozhatsz:

"A napközbeni ellátásra különösen jogosult feltéve, ha a gyermek a 3. életévét betöltötte, és az óvoda felvételi körzetében lakik (a gyermekek védelméről és a gyámügyigazgatásról szóló 1997. XXXI. tv. 41. § (2) bekezdés)."

2012. jún. 6. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat, nem éppen jót sikerült bemásolnom:( De keress rá, mert ha a gyermekkel együtt a családban három vagy több gyermek él, az mindenképpen előnyt jelent!
2012. jún. 6. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én fiamat sem vették fel, pedig már több, mint egy éve bölcsis. Ugyan van kistesó, de már a felvételi lapon jeleztem, hogy ő pedig bölcsibe fog menni. Szeptemberben tölti a 3-at, nagyon érett és fejlett. A bölcsiben sopánkodnak, hogy mit fog ott csinálni majd 4 éves koráig és hogy mennyire kár egy ilyen ügyes kisgyerekért. Egyedül öltözik, vetkőzik, szobatiszta, stb. GYakorlatilag önellátó...

Mi is fellebbezünk és imádkozunk.

2012. jún. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!