Ti ehhez mit szoltok?
1.
Kérdezőt nem lehet lepontozni! :)
2.
Tudod erre mondják, hogy azért mert papírja van attól még lehet h.ülye.
Egyszerűen nem értem azt, hogy tényleg hogy lehetnek ennyire idióták..Én még ilyet nem is hallottam mint amit most leírtál!Egyáltalán hogy reagáltál???
Elég megdöbbentő...
De szerintem ha kismamák lesznek jobban fogja érdekelni őket a téma és akkor tájékozottabbak lesznek.
Pl: Nekem volt egy vetélésem és a férjem barátja kérdezte hogy fáj e a vágás/ műtét helye(én meg néztem rá értetlenül) mire kibökte hogy azt hitte hogy a műtétet is császármetszéssel végzik.
Figyelj ide, sok nő azzal sincs tisztában hogy mi az a menzesz. Havonta megjön, aztán jólvan. De hogy beágyazódik akkor is a petesejt, meg ciklus, meg méhnyálkahártya...(most ne a GYKból induljunk ki, mert a terhesség, teherbeesés témakörben sokszor tapasztaltabbak is, van h én is meglepődök 1-2 dolgon, és "tanulok")
És ami fontos, h a diploma nem jár együtt az ésszel. Jó, mondják sokan h otthon ez tabu téma volt, meg anyu nem beszélt vele erről....de hogy felnőve sem olvas utána? .....
Szia! Akkor en valoszinu kivetelnek szamitok, 21 eves 9 hetes kismama vagyok es tudok minden ilyesmit :)) mar csak azert is, mert utanaolvasok, erdekel, hogy mi tortenik a kicsi babammal hetrol hetre, de azert az alaptudas is kozrejatszik:)) en sem ertem, hogy hogy lehetnek ilyen tudatlanak ebben a temaban, foleg hogy mar az internet az egesz eletunkben szerepet jatszik, 1 perc alatt utana lehet nezni. Lehet, hogy ennyire nem erdekli a sajat gyereke, aki benn novekszik? :(
Mindenesetre szerintem aki keszul a babavallalasra, es terveztek a picit, azt erdekli, hogy melyik heten pontosan mi tortenik:)) en 5 hete tudom meg csak hogy babat varok, de mar az egesz temarol tudnek heteket is beszelni, annyi mindent hallottam, olvastam, neztem :))
Szornyu tenyleg, hogy hogy lehet valaki ennyire buta??!!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!