Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok kedves anyuka...

Mit szóltok kedves anyuka társaim ehhez a történethez?

Figyelt kérdés

Ma reggel egy 65 év körüli nő felszállt nagy pakkal a buszra, volt egy hely, leült. Mögötte felszállt egy nő a 6 éves gyerekével.

A nő elkezdte követelni a 65 év körüli nőt, hogy álljon fel és adja át a helyet a 6 éves lányának. Az idősebb hölgy felcihelődött és felállt, de azért volt egy kis szóváltás, amely alatt az "anyuka" letegezte a nőt, és mindenféle szemét nyugdíjasnak elmondta.

És a folyomány folyománya: a nő a gyerekkel 3 megálló múlva leszállt.

Én fel vagyok háborodva, hogy milyen"anyuka" az ilyen, és milyen felnőtt lesz egy ilyen gyerekből, aki azt látja, hogy "anyuka" így alázza az idősebb generációt!

2012. ápr. 25. 10:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos vannak ilyen emberek, de az is lehet, hogy csak rossz napja volt.
2012. ápr. 25. 10:35
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak bunkó emberek. Néha megáll az eszem mik történnek. Nekem is van gyerekem, pont 6 éves, de még soha senkit nem állítottam fel a helyéről, főleg nem egy idős embert.
2012. ápr. 25. 10:36
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
hát felháborító! micsoda "nevelés"
2012. ápr. 25. 10:36
 4/29 anonim ***** válasza:
22%

Felháborító az anya viselkedése! Nem jó példát mutat a gyerekének.

Ha busszal kell utaznunk s véletlenül nincsen hely, akkor áll a gyerekem is, aki szintén hat éves, a másik 10. Ha valaki felállhatna és átadhatná a helyét, az nem más, mint egy taknyos diák, vagy fiatal.. Mert ugye a legtöbbje igencsak szemtelen.. És még csodálkozunk rajtuk?? Nem is kommentelem tovább..

2012. ápr. 25. 10:38
 5/29 anonim ***** válasza:
71%
A bunkó, az bunkó marad, akárhány gyereket szül. Rengeteg a primitív, neveletlen ember szülők és nem szülők egyaránt.
2012. ápr. 25. 10:39
 6/29 A kérdező kommentje:
Ja, és sok volt a tizenéves, mentek iskolába...
2012. ápr. 25. 10:40
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó volt az anyuka, ez nem is kétséges. De szerencséje is volt, mert kifogott egy olyan nyugdíjast, aki nem harapta le a fejét az ilyen stílusra.
2012. ápr. 25. 10:45
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

A 65 éves nyugdíjas szerintem jobban rászorul az ülőhelyre, mint a 6 éves gyerek, aki már nem nevezhető kicsinek... Ebben a történetben az anyuka finoman fogalmazva is egy tapló.

Ettől függetlenül mostanság sajnos sokat buszozom a 37 hetes pocakommal, meg a 4 évesemmel, és én is azt tapasztalom, hogy az emberek alkalmi süketek-vakok akkor is, ha valaki valóban rászorulna az ülőhelyre. (Mondjuk rövid szakaszon mi se szoktunk leülni, 2-3 megállóra...) Meg úgy általában: ordibálnak egymással mindenért - ez az autósokra még fokozottabban igaz - elütnek a zebrán, hiába lenne nekem gyalogosként elsőbbségem, meg vannak zakkanva, magukban beszélnek, káromkodnak, stb. Én 3 évig nem tömegközlekedtem egyáltalán. Előtte se volt semmi, de ami most megy, az döbbenet.

2012. ápr. 25. 10:53
 9/29 anonim ***** válasza:
Elég undorító viselkedés én utálom az ilyet. Én nem vagyok még anyuka, de van egy 6 éves húgom, akivel igen sokat utazom a tömegközlekedésen. Na nekem a másik halálom, mikor anyuka hasonlóan mindenkit felállítana, csak hogy az ő drága gyereke leülhessen, de mikor az én kishúgomnak el volt törve a keze, és egyedül utazott, akkor eszébe nem jutott felkászálódni, ott tespedett tovább. Amúgy sose jutna eszembe felállítani valakit.
2012. ápr. 25. 10:55
 10/29 anonim ***** válasza:
54%
Tirpák tapló az ilyen... És akkor még finoman fogalmaztam. 6 éves gyerek nem fárad el 3 megálló alatt, ha meg igen, akkor vegye ölbe... Böszme bunkó...
2012. ápr. 25. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!