Mit szóltok kedves anyuka társaim ehhez a történethez?
Ma reggel egy 65 év körüli nő felszállt nagy pakkal a buszra, volt egy hely, leült. Mögötte felszállt egy nő a 6 éves gyerekével.
A nő elkezdte követelni a 65 év körüli nőt, hogy álljon fel és adja át a helyet a 6 éves lányának. Az idősebb hölgy felcihelődött és felállt, de azért volt egy kis szóváltás, amely alatt az "anyuka" letegezte a nőt, és mindenféle szemét nyugdíjasnak elmondta.
És a folyomány folyománya: a nő a gyerekkel 3 megálló múlva leszállt.
Én fel vagyok háborodva, hogy milyen"anyuka" az ilyen, és milyen felnőtt lesz egy ilyen gyerekből, aki azt látja, hogy "anyuka" így alázza az idősebb generációt!
De igen, van gyerekem. Kicsi pocakom volt a terhességem alatt, nem mindenki látta hogy terhes vagyok. De ha szóltam hogy "elnézést, babát várok és fáradt vagyok, átadná a helyét" akkor senki nem mondta, hogy nem.
És igen, végiggondoltam hogy nehéz lesz közlekedni, bevásárolni, orvoshoz járni stb. Mégis vállaltam.
Az nem normális, hogy tele van a busz fiatalokkal és senki sem adja át a helyét.
De az sem, hogy mindenki bunkó paraszt mert nem pattan fel.
Ez durva!:(
En tomeg kozlekedek a majdnem 3 eves fiammal es 18 hetes pocakos vagyok de ha allni kell akkor allunk(en viszem az esernyo kocsit meg a fiamnak) es eszembe se jutna felallitani senkit nem hogy egy idosebb asszonyt. Ha nagyon rosszul lennek akkor lehet,hogy irulva-pirulva megkernek egy fiatal embert,hogy adja at a helyet de ilyenre meg szerencsere nem volt pelda.
En gimnazista koromba jartam ugy egyszer,hogy egy anyuka fel akart allitani a helyemrol,hogy a 10 eves fia letudjon ulni. Pedig Ok a kovetkezo faluba mentek ,en meg 4 faluval arrebb. Epp menstrualtam es nem birtam volna allni de ott engem is lehordott mindennek...
Sajnos igen:-(
Anyukám a 65 év körüli nő, csak nem akartam írni. Felhívott telefonon, ezért hallottam azt is, hogy az "anyuka" milyen ordenáré módon beszélt anyámmal. Sajnálom, hogy nem voltam ott:-(
Mikor leszállt a nő a gyerekével, akkor mondták az utasok, hogy milyen gyerek lesz az ilyenből ilyen anya mellett stbstb. De az emberek sajnos nem állnak ki másokért. Ilyen világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!