Lorántfi Sára tünemény baba mit szoltok a történethez?
Figyelt kérdés
Bocs a hibákért de meghalt a hosszú o-m2010. jan. 19. 19:06
2/24 anonim válasza:
Hacsak ezt az egy babát mentette meg,már akkor is megérte az inkubátor az árát.:)10 éve van ott,és ő az első akit beletettek.Hál istennek,h az anyjának eszébe jutott.
5/24 anonim válasza:
Aha..már sejtem.Hát igen,már egy babáért is megérte,és reméljük,hogy ezek után nagyobb bátorsággal teszik inkább oda a gyereket,mint bárhova máshova rossz helyre.
6/24 anonim válasza:
Jó de én lusta vagyok...nekem meg a guglim halt meg...
7/24 anonim válasza:
Az elsőnek:
Most volt a Híradóban a baba története, miszerint egy szegedi inkubátorban hagyták.
Amugy tényleg tünemény ez a baba. Nem tudom milyen oka, lehet egy anyának elhagyni ilyen módon a gyermekét, de legalább nem az utcán hagyta, hanem biztonságos helyen "adta le".
8/24 anonim válasza:
Ök. megtaláltam! Végre valaki nem a kukába teszi, ne öli meg, hanem olyan helyre teszi, ahol jó helyen van! Ezt találtam, olyan szívhez szóló: [link]
9/24 A kérdező kommentje:
Ezt énis olvastam és hát igen megkönyeztem
2010. jan. 19. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!