Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lorántfi Sára tünemény baba...

Lorántfi Sára tünemény baba mit szoltok a történethez?

Figyelt kérdés
Bocs a hibákért de meghalt a hosszú o-m
2010. jan. 19. 19:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
gyönyörű kisbaba! Mondtam anyunak hogy hozzuk el nekem kell egy ilyen szépség! én nem tudnék lemondani a babámrol bár még csak 18 vagyok de ha nekem lenne gyerekem akkor még elvetetni se lenne szívem
2010. jan. 19. 19:21
 12/24 anonim ***** válasza:
nagyon szép baba.azon gondolkodtam,mit érezhet az anya hogy viszont lássa azt a szép kislányt a tv-ben.nekem a szívem szakadna meg.de még mindig jobb mint máshová tenni.
2010. jan. 19. 19:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyem meg a pici szívét annak a csöppségnek.A szívem majd meg szakad.
2010. jan. 19. 19:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztosan hiányzik neki az anyukája,hisz majd egy évig vele volt. :"(
2010. jan. 19. 19:25
 15/24 anonim ***** válasza:
4 napos csak.
2010. jan. 19. 19:29
 16/24 anonim ***** válasza:
51%

Gyűlölöm azokat az embereket akik eldobják maguktól a babájukat, de azt díjazom, hogy szegénykét nem ölte meg...

Lehet jobban jár ez a pici majd egy szerető gyaládban :)

Mielőtt szültem volna is megvetettem az ilyen embereket-ezek nem szülők, sőt-, de mióta babáim vannak jobban átérzem a csöppség helyzetét!

Szomorú, de neki idővel jobb lesz.

2010. jan. 19. 19:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Attól,hogy 4 napos,attól még egy évet a pocakban töltött az anyukával!Ne mondd,hogy nem hiányzik neki!
2010. jan. 19. 19:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
:-( Mondtam a páromnak, hogy hozzuk el! Mindene meglenne, csak fél év különbség lenne a 2 lány közt. Úgy sajnálom! De örülök, hogy inkubátorba rakta, helyesen cselekedett, biztos iszonyú nehéz volt.......
2010. jan. 19. 19:53
 19/24 A kérdező kommentje:
én soha nem fogom megérteni azokat az embereket akik megölik a gyermeküket! Ennél a hölgynél azt becsülöm hogy adott egy esélyt a gyermeknek igaz eldobta magátl de talán jo szülőkhöz kerül akik az anyukájánál is jobban szeretik! Nem tudom milyen érzés lehet most az édesanyának főleg ha látta a tv-ben azt a babát akit ő szült meg, a szíve alatt volt 37-38 hétig
2010. jan. 19. 20:00
 20/24 anonim válasza:
Valóban tünemény a kislány és az anyukája legalább az inkubátorba tette nem úgy mint múlt héten a Bethesda gyerekkórháznál a kisfiút a bejárat elé a baba még mindig ott van a kórházban. Ezt onnan tudom hogy sajnos az én kisfiam is ott feküdt két napig a Bethesda gyerekkórházban ezzel a kisfiúval egy kórteremben.De ő is szép formás baba!!!
2010. jan. 19. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!