Semmit. A nőnek ikrei vannak, kb 2 évesek, és pl. ügyet kell intéznie. Egyik gyerek erre, másik arra rohanna a forgalmas utcán és az irodában. Ja, hogy fekszenek? Mert elfáradtak. Az én 2 évesen is hajlamos, hogy elterül a földön. Vagy hagyom, vagy cipelem a kezemben, ha éppen tudom. Helyzettől függ.
Amit kifogásolok, az az, hogy a hámokat a nem e gyerek csuklójára, ill. a derekára kéne csatolni, hanem előírásnak megfelelően. De még mindig jobb, minthogy elrohangáljanak, vagy elüsse az autó.
Ez az én véleményem, leírtam, mert valaki kérdezte:)
Nekem ikreim vannak, és baromira gondolkodom a hámon, de mivel Magyarországon élünk, valszeg nem merem megtenni, mert biztos kapnák inkább hideget, mint meleget.
Persze az ikresek megértenének, vagy akinek kis korkülönbségű gyerekei vannak. Vagy ki tudja...
Én is egyetértek a 4-es válaszolóval!
Nekem is ikreim vannak és fogok is venni ilyen hámot, ha szükségem lesz rá! Nem fog érdekelni, hogy ki mit szól hozzá! Ha annyit nem képesek megérteni az emberek, hogy egy ember nem tud kétfelé szaladni, akkor sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!