Anyukák! Mit szóltok hogy a DM-ben mostmár 300ft után adnak 1pontot?
Infláció. :o(
Ráadásul cseles, mert nyilván egy csomóan észre sem veszik...
én már írtam is nekik.
miért törölték az előző kérdést?
Nagyon drága lett a Dm. Csak egy kis összehasonlítás. Zöld Johnson's törlőkendőt használok. 1 csomag a DM-ben 799.- Rossmannban 549.- Intersparban 509.- De most a Rosmannban 2 csomag kerül 599.- . A hipp tápszer most olcsóbb a Rossmannban, mint a Dm-ben 25%-os kuponnal.
Én eddig is csak a pelust vettem ott 25 %-os kuponnal, de sokszor futok bele olyanba, hogy olcsóbb kupon nélkül máshol vagy csak picit drágább mint ott.Ráadásul háromszor szóltam már nekik, hogy még mindig nem jött meg a 12-18hós kuponom, pedig a lányom ma 14 hós.
Úgyhogy ha ezt bevezetik, akkor meg messze elkerülöm majd, mert egész egyszerűen nem éri meg bemenni még kuponnal sem.
Én se megyek már...eddig 25%-os kuponnal vettem meg a DM pelust, de most a pelenka árát is emelték, így kb 43 ft-ra jön ki 1 db.Ugyan ennyire jött ki most a bella pelus a tescoban leárazva, meg van itt egy bababolt, ahol szintén ennyiért tudom megvenni.
Szóval kényszerből nem fogok a DM-ben vásárolni, hogy gyűljenek a pontjaim, így is mindig olyan nehezen jött össze, mert babakaját nem veszek, tápszer sem kell...
De azért 300 ft-ért 1 pont az nagyon durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!