Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit szóltok hogy a...

Anyukák! Mit szóltok hogy a DM-ben mostmár 300ft után adnak 1pontot?

Figyelt kérdés
Én elszomorodtam kicsit:S
2012. márc. 1. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hirdetési újságokkal együtt kaptuk.én is 6db-Hajdúböszörményi vagyok.Van még 3 db, ha esetleg van böszörményi adok szivesen.általában az adott város üzletében lehet levásárolni.
2012. márc. 2. 07:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor ez bukta, mert itt se újságokkal nem dobták be, se postán nem küldtek végösszegit.

Mondjuk ez nem megyeszékhely.Lehet, hogy ezért.Nagykanizsai vagyok, de azért köszi a böszörményi anyukának :)

2012. márc. 2. 09:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Most már elgondolkozomrajta,hogy átmegyek a Rossmannba,csak az nem igazán esik útba,de mi is kaptunk 10%-os végösszegi kupont 6db-ot,áprilisig lehet beváltani.Amúgyis van ami a ott sokkal olcsóbb,bár nálunk nincs olyan nagy választék,mint a DM-ben.

Ja,amúgy mi sem megyeszékhelyen lakunk mégis volt bedobva a postaládába,ezt a helyi boltban lehet levásárolni.

2012. márc. 2. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!