Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit szóltok hogy a...

Anyukák! Mit szóltok hogy a DM-ben mostmár 300ft után adnak 1pontot?

Figyelt kérdés
Én elszomorodtam kicsit:S
2012. márc. 1. 11:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

:( Én is ledöbbentem ezen!

Lassan a brendon olcsóbb lesz mint a dm...

2012. márc. 1. 13:06
 12/23 kíváncsicska ***** válasza:
Nekem eddig sem gyűltek a pontjaim nagyon mert csak a pelust vettem ott.Addig sem igen jártam a dm-be, mert nálunk van EuroFamily és ott is van egy csomó minden.Sokkal jobb áron.(De nem is tudom miért nem néztem meg még ott a pelust).Popsitörlő, bébiétel és a háztartáshoz szinte összes dolog ami nekünk kell.De ezek után a pelus árakat is megnézem.
2012. márc. 1. 13:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Drága a dm.
2012. márc. 1. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a DM-et, egy hatalmas átvágás.Adják a kupont,de sokszor máshol ugyanennyi kedvezmény nélkül.Azért vásárolj olyan sokat,hogy kapj egy kupont,amivel annyiba kerül mint máshol mindenféle marketing eszköz nélkül.A rossmannba fogok járni,eddig is azt részesítettem előnyben,ezután főleg.Pedig én csak pelust+popsitörlőt veszek.E.
2012. márc. 1. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, de már pár hónapja én is a rossmannba járok. sokkal olcsóbb. Még az eladónak is megjegyeztem, hogy mostanában a bébiételek és pelusok is olcsóbbak. Szóval a DM szerintem sem jó már.
2012. márc. 1. 13:50
 16/23 anonim ***** válasza:

Én pedig a Müllerbe fogok átszokni.

Képzeljétek el, a múltkor kaptam levelet, és benne egy vásárlás végösszegi kupont a DM-től. Tökre megörültem. Aztán amikor jobban megnéztem észrevettem ,hogy ha beváltom akkor 100 pontot automatikusan leemelnek a kártyámról. Hát bek...ják!

Én sem megyek oda többet!!!

2012. márc. 1. 15:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, a Rossmann-tól meg küldtek 6x 10% végösszegit és nem kértek érte semmit cserébe :)
2012. márc. 1. 15:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Utolsó anyukától kérdezném, hogy ezt a 10 %-os rossmannos kedvezményt hogy lehetne elintézni?Én erről még nem is hallottam, pedig szinte törzsvásárló vagyok!:)
2012. márc. 1. 15:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsónak: nem lehet, hogy városfüggő?? Amúgy én is kaptam 10 db 10%-os végösszegit. Postán küldték, mindenkinek. Már tavaly is volt karácsony előtt.
2012. márc. 1. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem intéztem sehogy, megyeszékhelyen lakom, itt minden lakásba dobtak be ilyet, mikor hirdették (kb. 1 hónapja), hogy megszűnik a pontgyűjtő füzet.
2012. márc. 1. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!