Ez egy nagyon jó dolog, mármint a hám.
Csak Mo.-on befásult gondolkozású emberek vannak akik nehezen kaphatóak az újdonságra.Persze ha a celebeket így mutatnánk a tv-be meg másokat akkor egyből nem ez lenne.
Én is venni fogok egyet, mert lehet szükség lesz rá. Nem egyszer láttam elszaladni a szülőtől az egyik gyereket. Aztán hirtelen azt se tudta mit csináljon. Egy ott maradt a másik után meg futott.
Végül is mindegy. Mert itt mindenki csak megtudja szólni a másikat. Ha hám van rajta azért, ha nincs azért, ha hisztizik azért , ha bébihordozóban van akkor azért, ha babakocsival szállnál fel egy zsúfoltabb buszra azért stb. Lehetne sorolni.
A fiam kezelhetetlen édes csöpp 3éves. 2percenként megígéri jó baba lesz, viselkedik...
3mp és kezdi a dilizést. Ügy intézni a gyerekkel kb nem lehet, a tesója(15hónapos) még csak csak, de a kettő együtt, és még csak szeptemberben kezdi az ovit a nagy...
Néha erősen gondolkodom a hámon. De erőt veszek magamon, és próbálok "nevelni", eddig semmi sikerrel.
Az utolsó húzása a két babának egy 5cms vágás a lábamon(lábfejen) mert megléptek a boltban amíg én a szalagra pakoltam fel a cuccot... marha jó élmény:( a gyerekeket kergetni. És nagyon édesen csinálták, kézen fogták egymást, és teljesen rendezetten elindultak, sajna a sor végén voltam:(
Én is csak a véleményem írtam le, mert valaki kérdezte. Lett belőle 0%.
Tehet egy szívességet, akinek ekkora örömet okoz a pontozgatás. Ez meg a másik véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!