Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Na ehhez a képhez mit szóltok...

Na ehhez a képhez mit szóltok anyukák?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 6. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy nagyon jó dolog, mármint a hám.

Csak Mo.-on befásult gondolkozású emberek vannak akik nehezen kaphatóak az újdonságra.Persze ha a celebeket így mutatnánk a tv-be meg másokat akkor egyből nem ez lenne.

Én is venni fogok egyet, mert lehet szükség lesz rá. Nem egyszer láttam elszaladni a szülőtől az egyik gyereket. Aztán hirtelen azt se tudta mit csináljon. Egy ott maradt a másik után meg futott.

Végül is mindegy. Mert itt mindenki csak megtudja szólni a másikat. Ha hám van rajta azért, ha nincs azért, ha hisztizik azért , ha bébihordozóban van akkor azért, ha babakocsival szállnál fel egy zsúfoltabb buszra azért stb. Lehetne sorolni.

2012. máj. 6. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez gáz. Mindenhogy.
2012. máj. 6. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:

A fiam kezelhetetlen édes csöpp 3éves. 2percenként megígéri jó baba lesz, viselkedik...

3mp és kezdi a dilizést. Ügy intézni a gyerekkel kb nem lehet, a tesója(15hónapos) még csak csak, de a kettő együtt, és még csak szeptemberben kezdi az ovit a nagy...

Néha erősen gondolkodom a hámon. De erőt veszek magamon, és próbálok "nevelni", eddig semmi sikerrel.

Az utolsó húzása a két babának egy 5cms vágás a lábamon(lábfejen) mert megléptek a boltban amíg én a szalagra pakoltam fel a cuccot... marha jó élmény:( a gyerekeket kergetni. És nagyon édesen csinálták, kézen fogták egymást, és teljesen rendezetten elindultak, sajna a sor végén voltam:(

2012. máj. 7. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább minthogy elüsse őket az autó...
2012. máj. 7. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
11 te jobb is, ha veszel hámot.
2012. máj. 7. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

Én is csak a véleményem írtam le, mert valaki kérdezte. Lett belőle 0%.

Tehet egy szívességet, akinek ekkora örömet okoz a pontozgatás. Ez meg a másik véleményem.

2012. máj. 7. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Tényleg mindegy mit csinálsz itt Mo.-n,mindenbe belelehet kötni. Kérdező,Te mit gondolsz a képről?
2012. máj. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!