Anyukák! Mennyire fontosak számotokra a Szüleitek?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan sok helyen olvasom/látom, hogy sok nő, miután saját családja lesz gyakorlatilag nem is kíváncsi a szüleire, mondván, hogy csak a férjével/gyerekével akar lenni. Számomra ez olyan furcsa, hiszen a szülők nevelték fel. Noha nekem sosem volt felhőtlen kapcsolatom anyámmal, mégsem tudnék így viselkedni. És itt most nem az olyan esetekről van szó, amikor valami rosszat csináltak a szülők. Nálatok hogy van ez?2012. máj. 9. 19:26
11/11 anonim válasza:
Nekem soha nem volt felhőtlen a kapcsolatom Anyuval..Sőt..Borzasztó hülye természetünk van mindkettőnknek, úgyhogy bármin bármikor össze tudunk veszni, nem is kicsit. De! Nem telik el jóformán nap, hogy ne mennék át hozzájuk. (Oké, kb 10 percre lakunk egymástól) Ha 1 napig nem beszélnénk, már hiányoznának. Pont azóta ragaszkodom hozzájuk jobban, mióta megvan a babám (5 és fél hónapos) Azóta jobban megértem őket, sokmindenben! Sokszor teher volt- fiatal koromban, hogy "egymás szájában lakunk". De most már ennek nagyon-nagyon örülök!! És nemcsak a segítség miatt! Apukám is már 67 éves, nem örvend a legjobb egészségnek, de mindig felvillanyozódik, mikor az unokáját átviszem :) Nagyon szeretem Őket, és remélem még nagyon sokáig együtt leszünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!