Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell támogatni a gyerekl...

Miért kell támogatni a gyereklányokat hogy szüljenek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen muszáj feltennem a kérdést mert teljesen ki vagyok akadva!

Akár hány tini terheses kérdésbe belekattintok mindegyikben szinte mindenki támogatja őket!Miért?

Én értem hogy itt mindenki gyereket akar és nyilván emiatt nem fog az abortusz mellett kampányolni,de hogy is gondolhatjátok hogy támogattok egy tízen éves GYEREKET(!!!!) hogy szüljön egy másikat?

Elvileg itt már érett,iskolázott,külön háztartásban élő nők többsége van!Úgy gondoljátok tényleg hogy egy tini tök szuper hogy gyereket vállal és minden rendben is van vele? Urám bocsá a kérdésért de normálisak vagytok?

Légyszíves,mondjatok pozitívumokat azzal kapcsolatban hogy miért érdemes tizenévesen szülni,mert én kb egyet se tudok!

Vegyünk egy mai tök átlagos családot!Átlag kereset,átlag lakás!

A mai világban a szülőknek sincs biztonságban a tízen vagy húszon vagy akár harminc éves munkaviszonya!A saját gyerekét sokan alig tudják eltartani és akkor vállaljon a gyereke egy gyereket?

És azzal a szerencsétlen tinivel mi lesz?Igen,biztos gyerek mellett fogja befejezni az iskolát mert a mai világban a stréberségről híresek a fiatalok...ugyan már!

15-16-17 évesen teherbe esik....tök mindegy hogy hogy!Megtartja!Kinézik az iskolában,mindenhonnan,9 hónapig nem áldott állapotban lesz,hanem lelkileg meg fogja viselni!Aztán természetesen otthagyja az iskolát,mert majd halaszt!Megszületik a baba,apuka fiatal,nem érzi a súlyát a dolognak,f*ngja sincs lelkileg hogy támogassa anyukát!A gyerek sír,ordít,nyáladzik,bekakil,beteg lesz,hasfájós stb stb!A gyerek 3 lesz,anyuka beadja oviba és lám....8 osztállyal hova is megy dolgozni?Jah,SEHOVA!Ok,talán erőt vesz magán hogy letegyen valami szakmát vagy érettségit vagy valamit az minimum 1-2 év de lehet 3-4 is!Akkor már anyuka van vagy 19-20 éves 8 osztállyal és nem csinált még semmit a saját gyerekéért!Apuka vagy foggal körömmel küzd és dolgozik vért izzadva,vagy már rég lelépett egy 16 évessel!A gyerek fenntartása így is úgy is a nagyszülők nyakába szakad!De ha azt még nem is nézem!Mi lett anyukából?Egy elcseszett életű "felnőtt",akinek kimaradt egy nagy csomó olyan dolog az életéből ami felnőtté tette volna,amit később nem fog tudni bepótolni,nincs élettapasztalat,se végzettség,se munkaviszony se semmi olyan amire igen is hogy szüksége van egy tizenéves gyereknek,ahhoz hogy később felelősség teljes szülő lehessen!

Még egyszer megkérdezem!Ti ezt támogatjátok?Ti hagynátok hogy a tizenéves lányotok tönkre tegye az életét csak azért hogy nehogy abortuszra menjen?A mai világban érettségi nélkül sehova nem vesznek fel!Egy legalja gyárba sem,mert annyi diplomás meg agyonképzett ember szaladgál hogy minek kell a 8 osztályos!A saját életét olyan szinten megnehezíti hogy borzasztó!

Én akárhány tízen évesen szülő anyukát ismerek mindegyiknek silány az élete(akinél apukáék nem milliomosok)!Mindegyik apura van utalva,mert nulla az egzisztencia!Ja,és akkor még apukáról,az ő életéről nem beszéltem...

Ebben a kérdésben nem a szélsőségeket szeretném firtatni és nem a 32.jére van abortuszon mert nem bírja összecsukni a lábát dologról beszélek,hanem egyszeri óhatatlan pillanatról ami akár több életet is megkeseríthet!

Persze lehet védekezni meg stb stb de engem inkább az érdekel ebben a kérdésben hogy miért kell támogatni!Abszolút semmi rációt nem látok benne!

(Ismétlem nem az a kategória érdekel ahogy milliomosok a nagyszülők és 8 osztállyal is arany életük lesz mert megöröklik apuciék olajkutait!)

A primitív válaszok nem érdekelnek,kérek mindenkit hogy a véleményét normális keretek közt írja le!Köszönöm és szép napot mindenkinek!

2012. ápr. 19. 07:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hopp! Az első válasz eltűnt, így átrendeződtek a számozások. 3. válaszoló vagyok és a 4. és 5. válaszolónak írtam a 6. válaszom.
2012. ápr. 19. 08:29
 12/33 A kérdező kommentje:

4-es hogy is írtad?Így?

"Ha nem tetszik némelyik kérdés hát akkor ne nézd meg és kész."

Na hát ezt megfogadhatnád ám te is!

te miért is nézed meg és válaszolsz olyan kérdésre ami nem tetszik?Hm?

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 19. 08:45
 13/33 A kérdező kommentje:

9-es!Köszönöm szépen a hozzászólásodat!Abszolút korrekt,nem sértő és tökéletesen alátámasztott válasz!Nagyon szépen köszönöm neked!

Neki futok még egyszer!a gyengébbek kedvéért (4es)!

Nem a te kategóriádról írtam ha nem tünt volna fel!

Arról hol tizenévesek a szülők és ahol nem tehetik azt meg hogy 8 osztállyal nulla egzisztencia nélkül vállalják a gyereket és ezt támogatják itt ész nélkül!

A 9-es megfogta a lényeget!Az itt buzgón kommentelők közül ki is segít majd tápszert meg kiságyat venni annak a gyereknek?Meg kifizetni a rezsit?Egyszerűen nem látok benne rációt arra hogy támogatják a tizenéves szülést!

4es te leírtad 19 vagy, most végzel(!!!!!) a sulival és párod (elvileg) érett,meglett 27 éves férfi akinek van annyi egzisztenicája(gondolom) hogy támogatni tudjon és biztos támaszt nyújtson mindenféle téren!!Erre egy 17-18 éves fiú is képes lenne?

Kérek mindenkinek aki nem olvassa végig a kérdésem,csak kikapkodja belőle a szélsőséget ne írjon!Mert tényleg nem a primitív hozzászólások érdekelnek!

2012. ápr. 19. 08:52
 14/33 anonim ***** válasza:
73%

Én támogatnám a saját gyerekem, ha teherbe esne... És engem is támogattak volna a szüleim, ha velem esik meg... De voltam olyan felelős, hogy védekeztem... Pedig korán értem és korán kezdtem nemi életet élni, 13 évesen.

Én támogatnám és javasolnám, hogy egy tini tartsa meg a babáját, mert én személy szerint abortusz ellenes vagyok. Számomra gyilkosság megölni egy gyereket... DE! Nem ítélem el a fiatalokat, akik megteszik, de azokat igen, akik 2 havonta járnak abortuszra, mintha fgorvoshoz mennének! Azt támogatnám én is, hogy legyenek már felvilágosítva normálisan a fiatalok a védekezés terén. Ha ott fogunk tartani, hogy tini korba lép a lányom én tuti elbeszélgetek vele erről és a védekezésről és kap támogatást, hogy inkább megelőzzük.

2012. ápr. 19. 08:57
 15/33 anonim ***** válasza:
60%

"15-16-17 évesen teherbe esik....tök mindegy hogy hogy!Megtartja!Kinézik az iskolában,mindenhonnan,9 hónapig nem áldott állapotban lesz,hanem lelkileg meg fogja viselni!Aztán természetesen otthagyja az iskolát,mert majd halaszt!Megszületik a baba,apuka fiatal,nem érzi a súlyát a dolognak,f*ngja sincs lelkileg hogy támogassa anyukát!A gyerek sír,ordít,nyáladzik,bekakil,beteg lesz,hasfájós stb stb!A gyerek 3 lesz,anyuka beadja oviba és lám....8 osztállyal hova is megy dolgozni?Jah,SEHOVA!Ok,talán erőt vesz magán hogy letegyen valami szakmát vagy érettségit vagy valamit az minimum 1-2 év de lehet 3-4 is!Akkor már anyuka van vagy 19-20 éves 8 osztállyal és nem csinált még semmit a saját gyerekéért!Apuka vagy foggal körömmel küzd és dolgozik vért izzadva,vagy már rég lelépett egy 16 évessel!A gyerek fenntartása így is úgy is a nagyszülők nyakába szakad!De ha azt még nem is nézem!Mi lett anyukából?Egy elcseszett életű "felnőtt",akinek kimaradt egy nagy csomó olyan dolog az életéből ami felnőtté tette volna,amit később nem fog tudni bepótolni,nincs élettapasztalat,se végzettség,se munkaviszony se semmi olyan amire igen is hogy szüksége van egy tizenéves gyereknek,ahhoz hogy később felelősség teljes szülő lehessen!"

Sok felnőtt is ugyanígy van, aki huszon- meg harmincévesen szül. Anyuka b.szik a gyerekre, mert fingja nincs a gyereknevelésről, apukának se, de az esetek nagy részében előbb-utóbb le is lép valaki fiatalabbal. A gyerek meg nő mint a gaz az út szélén.

Ez ma a magyar családok durván 60-70%-a, tökmindegy, hogy hány évesen szülte meg.

2012. ápr. 19. 09:07
 16/33 anonim ***** válasza:
49%
A kérdező,és a 9. válaszoló tökéletes megfogalmazását osztom! A hiba még mindig a szexuális nevelés és felvilágosítás hiányában van alapvetően!Enélkül mind a szex,mind a terhesség egy rettegéssel teli,negatív történet(aminek semmi értelme),míg ha jókor,jó feltételekkel történik,az élet két legjobb,legszebb dolga!Nagyon nagy felelősségünk ez,nekünk szülőknek!Arra nem lehet mindent fogni hogy felgyorsult a világ!Bár nekem két fiam van(ez attól legalább akkora felelősség)!
2012. ápr. 19. 09:08
 17/33 anonim ***** válasza:
73%

Ezen már én is elgondolkoztam, hogy miért kell egy tini kislányt arra sarkallni, hogy minden körülmények között tartsa meg a babáját.

Barátnőm szakiskolában tanár. Jelenleg 6 kismamát tanít, a 9-12-ig évfolyamig. És ez nem a főváros, hanem egy 50000-es város. számomra ez nagyon elgondolkodtató. És igen, ezeket a babákat és anyukájukat is a nagyszülők fogják eltartani, illetve sorban fognak állni a segélyekért, amit mint tudjuk, a mi adónkból áll az állam.

2012. ápr. 19. 09:16
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
Még annyit: megértem, hogy itt pár nőnek nagyon nehéz vagy lehetetlen teherbe esni, gyermeket szülni, de attól, hogy a tiniket arra bíztatják hogy szüljék meg a becsúszott babát, attól nekik még nem lesz babájuk.
2012. ápr. 19. 09:18
 19/33 anonim ***** válasza:
50%
Azért támogatom többnyire,mert nem érdekel milyen nehézségekkel fogja szembetalálni magát az a tinédzser,viszont a kis életet a szíve alatt sajnálnám,ha megölné.Szóval én nem a tinit,hanem a magzatot támogatom!!!!
2012. ápr. 19. 09:21
 20/33 A kérdező kommentje:

17-18!Köszönöm!

És mindenkinek ment a zöld kéz aki kulturált hangvétellel tudott írni!

2012. ápr. 19. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!