Miért az az életcél nekik, hogy 14 évesen gyereket szüljenek?
Nem ételcél szerintem. Becsúszik. Ilyen korban nincs még felelősségérzete az embernek.
Az ilyen lányoknak az a fontos, hogy felnőttnek tűnjenek, szexelnek ész nélkül, csak ugye nincs hozzá elég ismeretük.
És hát így szúrják el az életüket.
Nem biztos, hogy ez volt az életcéljuk, csupán túl korán kezdtek szexuális életet élni, a védekezésről pedig fogalmuk sem volt, vagy volt, de mégsem tették.
Én nem általánosítanék a romákra sem, ők teljesen más helyzetben vannak, mivel mások a társadalmi elvárásaik, szokásaik. Mivel több éve itt élnek köztünk, így egy részük átvette a mi normáinkat, de nem mindenki és én nem ítélném el őket ezért. Jó, az más helyzet, ha valaki a semmire szül gyereket, de ez nem csak a romáknál van így.
A mai világban sajnos nem érzik a fiatalok annak a súlyát, hogy mit jelent teherbe esni ideje korán. Azt hiszik, hogy testileg érettek rá, ami lehet akár úgy is, de felelősségtudatuk még nem fejlődött ki teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!