Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az életcélotok, mire...

Mi az életcélotok, mire vagytok büszkék?

Figyelt kérdés

Volt-e, van-e valamilyen "kalandnak" minősülő dolog, tett, utazás,foglalkozás,stb. ami nem volt átlagos és már ezért megérte élni? pl. élsportolók voltatok, körbeutaztátok a földet,vadászpilóták voltatok,bármi..

Ha újrakezdenéd az életed,mit tennél máshogy,hogy életed igazán tartalmas legyen?

Mivel a kérdés eléggé általános,így bővebb válaszokat,több személyes történetet várok.

2012. márc. 4. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:

még fiatal vagyok, és nem olyan mint a többi. nem vagyok semmire sem büszke, talán arra, hogy behívtak szóbelizni egy országelső gimibe.

amivel izgalmasabbá lehetne tenni egy tengerparti nyaralás. Horvátország vagy Görögország^^ <3

ezek mellett az életcélom hogy híres legyek zenészként, vagy pszichiáter/pszichológus legyek jó keresettel.

2012. márc. 4. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:

sportból mindig gyenge voltam,de híres futónő akartam lenni, majd teniszezőnő, de nem lett belőle semmi

Viszont büszke vagyok magamra, hogy teljesen egyedül , nulla nyelvtudással, kiköltöztem külföldre és elkezdtem az egyetemet, ennek hatására a zárkózott kislányból nyitott nő lett (nem iszákos plázap..a), bárkit lemerek szólítani az utcán és több százas csoportok előtt előadást tartani mindenféle lámpaláz nélkül. Ja, és életcélom, hogy orvos legyek, és az is leszek.

19/L

2012. márc. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!