Elégedettek vagytok? Pl. : családdal, iskolával, anyagi helyzettel, és főleg azzal amit eddig elértetek az életben? VAgy bármi amire büszkék vagytok, amit elértetek, megcsináltatok, vagy csak úgy van.
Tényleg nagyon jó a kérdés!!!
Én személy szerint elégedett vagyok a szüleimmel,bár jobb lenne ha kevesebbet veszekednénk.
Elégedtett vagyok az én pici családommal,hiszen van egy szuper élettársam,aki csak a családjáért él és dolgozik,jól keres és semmi szenvedélye nincs. Na jó cigizik,de az belefér.
Van egy gyönyörű 3 éves kislányom,aki nagyon kedves közvetlen barátságos nagydumás kiscsajszi.
Anyagilag elvagyunk,jól keresünk mind a ketten,jól élünk,megvan mindenünk csak pénzük nincs félretéve sajnos.
Elégedett vagyok a munkámmal,mert világ életembe pultos szerettem volna lenni,most az vagyok.
Az egészségünkkel vagyok a legelégedettebb,talán ez a legfontosabb.
Elégedetlen vagyok azzal,hogy még nincs házam,de mondjuk még ráérek hiszen csak 22 éves vagyok és van hol laknom...:):)
Sziasztok!!!
Azért jó látni, hogy vannak elégedett emberek is!! Olyan sok elgédetlen, megkeseredet ember vesz körül, bár én mindig is pozitív felfogású voltam, ha volt gondom/gondunk mindig megoldottam/megoldottuk! Én is elégedett vogyok! Főleg a párommal már hat éve vagyunk együtt és mindig egyre boldogabbak vagyunk együtt!!!Mindig elérünk valami új dolgot, valamit amire régen vágytunk. Mindig vannak új dolgok körülöttünk!!! A családommal is elégedett vagyok, az iskoláimmal is . Most sajnos nincs munkám, de rajta vagyok az ügyön és vannak egyéb terveim :) ! Gyermekünk még nincs ,de szeretnénk, és még most nem tudunk próbálkozni, mert lehet, hogy közbe jön páromnak egy külszolgálat (katona)! De majd utána, addigra az én terveim is megvalósulnak a munkámmal kapcsolatban !Boltot fogok nyitni :) !!! És nem sok kell már hozzá!!! Szóval én nagyon boldognak mondhatom magam !!!szerencsére!!!
Remélem még sok elégedett, és boldog embert olvashatok itt!!!
A családdal nem vagyok megelégedve, apám iszik és semmi se érdekli, nem törekedik semmire.
Anyagi helyzetünk se túl jó, lehetne mondjuk rosszabb is de sok minden kéne amire nincs pénz.
A suli elég rossz, sajnos jellemző hogy tele van cigányokkal akik persze nem tanulni járnak hanem másokat baszogatni, pénzzel lehúzni, verekedni és ezért még családi pótlékot is kapnak.
Csak saját magamra számíthatok és ha kijárom a sulit akkor elmegyek dolgozni és megpróbálok annyi pénzt összeszedni hogy legyen kocsim és később házam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!