Elégedettek vagytok magatokkal?
én nem teljesen. :s
sok mindent megváltoztatnék magamon,de elfogadtam magam és szeretem is.hogyha magunkat nem tudjuk elfogadni,akkor nem is várhatjuk el,hogy mások elfogadjanak :)
és te kérdező? :)
Nem vagyok.
Lehetnék kicsit erősebb mert most nagyon vékony vagyok. Jó lenne ha nem kellene szemüveget hordanom és lenne barátnőm.
20f
Persze hogy az vagyok! Csak pozitívan álljon mindenki a tükör elé és csak a jót meg a szépet lássa meg magán!:)) Ha meg valami nagyon zavar magadon, akkor biztosan meg tudod változtatni, ha meg nem akkor csapj a tenyeredbe és mondd azt, hogy de én ettől még jól érzem magam. Hiszen ez a legfontosabb! Ha azt mondod, hogy jól érzed magad, és nem nyámnyiláskodsz minden képednél, hogy jajj én nem vagyok szép, csak te meg jajj, hagyjukmár, sose voltam szép... Take it easy!;) (Csak lazán)
Sok sikert!:D
Nem érzem jól magam a bőrömben, ha lehetne változtatnék magamon. De csak a fejemmel van a baj. Kisebb orrot szeretnék, és teltebb szájat. Meg dúsabb hajat. Ennyi.
De hát ez van. Ezt kell "szeretni".
Próbáltam magam már elfogadni úgy ahogy ment, de mindig voltak olyan idők mikor újra lehúztam magam a mélybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!