Elégedettek vagytok magatokkal?
51-49% 51=szarvagyok.. megváltoztatnék sok dolgot magamon ha az élet egy nagy photoshopp lenne..
49%=vannak remélhetőleg jó tulajdonságaim.XD
a külsőmmel nem igazán .. :/
a belsőmmel viszont majdnem elégedett vagyok :P
15/L
A belsőmmel nincs bajom. Vannak hibáim, de szerintem nagyjából kiegyenlítik a pozitív tulajdonságaim.
A külsőmet viszont teljesen megváltoztathatnám; ha lehetne még testet is cserélnék valakivel... :S
Igazából van néhány jó tulajdonságom, csak az összképet nem szeretem
Külsőleg:Kövér vagyok nagy a fejem, kéne gyúrni karra hátra mert kb semmi izmom nincs.
Belsőleg: Egyszerűbb lenne felsorolni mit szeretek magamban mint mit nem.
Ha lenne egy lány aki elfogadna az tuti sok erőt adna, de jelenleg én már nem várok sokat magamtól.
21/F
Én külsőleg majdnem elégedett vagyok magammal. Persze szeretnék magasabb lenni, meg változtatnék 1-2 dolgon, de elfogadtam magam ilyennek is :)
Belsőleg azt nem szeretem, hogy túlságosan izgulós vagyok, nehezen tudok nyitni mások felé, kevés az önbizalmam, nehezen barátkozom, zárkozott vagyok, csöndes... Probálgatok változni, de annyira nem megy :/
Nem :(. Sem a külsőmmel sem a belsőmmel nem vagyok elégedett. Külső : nem érzem jól magam a "bőrömben"
Belső : Visszahúzódó , csendes, félénk, nem tudok barátokat szerezni akármennyire is próbálom nem megy. Próbálok pár beszélgetésbe belefolyni hátha és mégsem. Több nem fér ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!