Mennyi ruhátok van? Mennyit szeretnétek és miket? Szerettek öltözködni? Elégedettek vagytok magatokkal?
rengeteg ruhám van mivel anyának ruhásboltja van,ami kell kivehetem akármikor,igy gyakorltilag nem férek el annyi helyen mint másik 3 ember...
cipők dettó...
egyetlen van amire most vágyok,egy hosszú szövetkabát,de nem találok normálisat,vagy az ujja rövid vagy csunya ugy ahogy van...
23/L
Hát először is, én imádok öltözködni. Alapvetően régiesen (19. sz. főleg) öltözködöm, rengeteg ruhát varrok, és imádom a fűzőket, kalapokat, legyezőket, kesztyűket, cipellőket, sálakat, napernyőket, ékszereket, kabátkákat :)
Nyáron többnyire normális embernek nézek ennek ellenére, mert általában nagyon meleg van a fűzőhöz :)
Nagyjából elégedett vagyok magammal, de sosem tökéletesen. Mindig tele vagyok ötletekkel, h pl. milyen kalapot, hajdíszt vagy éppen szoknyát készítsek legközelebb, állandóan tervezek és újítok :)
Reggelente nagyon sok idő, amíg eldöntöm, mi lenne a tökéletes ruha a napra, de néha előfordul, hogy már előző este kikészítem.
Ruhatáram (amit hordok is)
nadrágok: 10 hosszú, 7 rövid (mondjuk nadrágot kb. hetente egyszer veszek fel)
szoknyák: 6 mini, 6 térd közeli, 4 földig érő
fűző: 6 acélmerevítéses, 6 műanyagmerevítéses
míder: 8
top: 29
rövidujjú felső: 15
hosszúujjú felső: 19
ingek/blúzok: 4
pulcsik: 7
kalapok: 6
kabátok: 8
sapkák: 3 + egy fülmelegítő :)
kesztyűk: 16 pár (ebből csak 3 téli/átmeneti)
sálak: 7 (ebből is csak 2 téli)
harisnya, combfix: 18 pár
cipellők: 13 pár
táskák: 6
Tessék, megszámoltam a kedvedért :D Persze ezek csak azok amiket utcára is felveszek, az otthoni nincs benne.
Hogy mit szeretnék most nagyon? Hm. Egy ehhez hasonló ruhát: [link]
aztán egy ilyesmi fűzőt varrnék, de középen normális megoldással: [link]
és egy ilyen fazonút, csak némileg szebb és szolidabb színben: [link]
és nyárra egész biztosan fogok varrni egy ilyen ruhát: [link] kékben.
21/L
első vagyok
nagy átlagban farmerban vagyok,15 van kb,ezen kivül 2 bársonynadrág,3 szövetnadrág (fekete,szürke és fekete-szürke csikos),1 alkalmi fekete,vagy 6 tárdnadrág ami hosszúszárú csizmához való,fehérnadrág 3,ebből van ami selyem,és van ami bőves,rózsaszin strasszos nadrág 2 féle
felsők...ööö...:D
4-5 elegénsabb felső,kb 20 hosszúujjas mintás,rövidujjú 4-5 (nem szeretem őket),topszerűség kb 40,ing 6,kabát átmeneti 6,téli 3
sapka 4
cipő...hosszúszárú csizma 6,rövidszárú 2, sportcipő 8, szanda 15,papucs 7,fekete alkalmi cipő 1
zokni kb 50 pár
bugyit megszámoltam a multkor,130 darabnál elakadtam:D (és egy sem régebbi 1 évnél)
ruha nyári 5
alkalmi ruha (bálba is felvehető) 4
kiskosztüm 4 (ebből 3 szoknyás 1 nadrágos)
kosztümfelső 2 (1 szürkekockás,1 narancssárga)
szoknya kb 20,mind mini
harisnya: mintás 10,mintázatlan 10 (ebből 15 téli,szoknyához)
pizsama 6
mellény 2 "rendes",2 garbószerű hosszitott
sál 4 téli,3 egyéb
kesztyű:5 pár
szexis rucik (fűző 2, combfix 3,harisnyatartó 3,egyberészes macskanősruci 1,csipkéshálóing 3 féle,meg 4-5 meghatározhatatlan nevű szépség)
nem tudom miket hagytam ki...de azt hozzá kell tenni,hogy ezek 90%-a 1-másfél évnél nem régebbi,folyamatosan cserélődnek,van olyan,amit ténylegesen 1x felveszek és visszaadom,azt ő eladja használtként,én meg kapok másikat
ugyanigy vagyok a kozmetikai termékekkel,azt is ő veszi,meg gyakorlatilag mindent nagykeráron jó pár éve
gyakorlatilag annyi ruhám van,ami épphogy elfér a szekrényekben,amikor van új (kb havi 4-5 darab,már csak a nagyonszép dolgokat veszem ki),akkor kiválasztok kevésbé tetszőt és az megy vissza...különben a darabszámok után egy nulla elférne...én meg nem a ruháktól:D
Nincs sok,de ami van azt imádom 5-6 farmernadrág(Csőszárú,mert leginkább csizmát vagy magassarkút hordok)
Elég sok felső,mert szeretem a változatosságot,ezek nőiesek álltalába.Szeretem a fekete és barna szinű ruhákat,de rózsaszínből is van egy pár.
Az előző hozzászólóhoz hasonlóan én is szeretem a fűzőket,de nem a merevítős fajtát,csak az egyszerűt:)
Nyáron szűk farmer,lehetőleg platformos magassarkú cipő(valami visszafogott színben)és fekete,halvány rózsaszín vagy fehér fűző.Ez a kedvenc összeállítás,de persze sok mást is hordok.
Télen szőrmés csizma és hótaposó.
Nameg a kiegészítők is sokat dobanak a dolgon.
Elégedett vagyok magammal,de sosem eléggé,mert ha látok egy szebb lányt mindíg úgy érzem van még mit fejlődni:De..minden nőnél van jobb nő:D
én szeretek öltözködni, meg vásárolni is:D de én még csak 14 éves vagyok, úgyhogy anyukám és apukám pénztárcájából, nameg a zsebpénzemből öltözködöm:) Hát hogy elégedett vagyok-e? :) Szerintem sosem lehet elég ruhája valakinek:D
Azért leírom miből mennyi van, de csak azokat amiket hordok is:
2 kámzsás nyakú hosszabb fekete pulcsi
1 lila garbó
1 gombolós fehér kardigán
1 szürke belebújós mackópulcsi
3 zipzáras pulcsi
1 szaggatott, foltos egyenes szárú farmer
2 sima csőfarmer
1 fekete foltos farmer
1 rozsdaszínű farmer
2 elegáns felső
1 hosszú elegáns nadrág
kb. 10 hosszúujjú póló
kb. 24 rövidujjú póló
5 pántos top
1 bővebb fazonú tunika
2 hoszabb, ruhaszerű tunika
1 jegging (vagy nem tudom mi a neve ilyen sztreccses hosszúnadrág)
1 szaggatott hosszú cicanadrág
1 térd alá érő cicanadrág
2 leggings (egy fekete, egy fehér)
1 téli fekete szövetkabát
2 télikabát
1 őszi mellény
cipők:
1 hosszú szárú csizma
1 bokacsizma (van egy kis sarka de max. 2 centi)
2 light talpú dorkó (egy fekete, egy fehér)
és van sok balerinacipőm meg dorkóm. fogalmam sincs mennyi, még nem számoltam
egyébként a legtöbb cuccom kínai, nem szoktam 5000 ft-nál többet költeni semmire. kiegészítőm nem nagyon van, azt anyától szoktam kölcsönkérni mert ő gyűjti az ékszereket:D
nyári cuccokat meg nem írom le mert azt se tudom hol vannak... :$
egyébként amit nagyon szeretnék még:
egy koktélruha, hogy minek azt nem tudom de nagyon szeretnék:), meg szeretnék egy nagggyonmagas sarkú cipőt:D úgyse hordanám utcára, csak gyakorolnék benne mert nem tudok járni magassarkúba >.<
hát asszem ennyi lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!