Mi a legjobb tulajdonságotok? Amire büszkék vagytok?
Figyelt kérdés
Írhattok többet is.2011. nov. 19. 12:57
2/7 anonim válasza:
Régebben az eszemre voltam büszke, manapság a jóságomra. Mármint sok barátnőmnek az az első, hogy szid valakit, én inkább próbálom megérteni, próbálok rájönni, miért olyan, amilyen, és ha tudok, segítek is az illetőnek. Illetve felnőtt koromban szeretnék segíteni a rászorulókon.
3/7 anonim válasza:
Hát..nekem jól megy a tanulás, eddig mindig kitűnő voltam, erre lennék büszke talán..
Meg van egy ikertestvérem és állítólag abból adódóan hogy mi már csecsemőkorunk óta(az ikrekre ez jellemző) megtanultuk az odaadást, hogy osztozkodni kell mindenen, olyan beállítottságú lettem,(meg tesóm is) hogy alapjáraton odaadó, segítőkész és megértő vagyok másokkal is:)
5/7 life is beautiful válasza:
ha vmit kitűzök magam elé akkor addig küzdök érte,míg el nem érem
6/7 anonim válasza:
okosság (fizikusnak tanulok), jóképőség (annak vagyok mondva)
20/F
7/7 anonim válasza:
Kedvesség, igazságérzet (nem minden helyzetben jön jól, sajnos), őszinteség, pozitív kisugárzás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!