Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságotok?
Kíváncsi vagyok ki hogy látja magát, mit gondol saját magáról:D
Értelmes válaszoknak zöld kezecske:D
Kedves vagyok
Ez a legjobb és a legrosszabb is:D
Legjobb? Szeretem az embereket, nem nézem le őket egy-egy hibájuk miatt, segítőkész vagyok, lehet rám számítani, szerintem ez fontos.
Legrosszabb? Van, hogy nem teszek meg olyasmit amit meg kéne... pedig belül tudom mi lenne a jó, mégis mást csinálok. Betojok, vagy mi, nem tudom. De néha lehetnék spontánabb, nyitottabb, őszintébb, merészebb stb...
16/f
Legrosszabb: hamar ideges vagyok, akaratos vagyok,és néha hisztis,néhány ember előtt nem tudok 100%-ig megnyílni, nem tudok nemet mondani.
Legjobb:megbízható vagyok,nagyon nagyon tudok szeretni,akit szeretek azért tényleg mindent megteszek, segítőkész vagyok
most ennyit tudtam összeszedni magamról..:D
Érzéketlen vagyok és hazudok a szeretteimnek.
Intelligens és kitartó.
legrosszabb: nem szeretem az embereket, meglátom mindenkiben a rosszat, makacs vagyok, lobbanékony
legjobb: intelligens vagyok, jó emberismerő és mókás
19/L
legjobb tulajdonságomnak a nyílt őszinteségemet tartom
legrosszabb...hát...nem tudok dönteni,mert sok van: türelmetlenség,gyerekesség,makacsság,akaratosság
21/L
Legjobb: segitokesz vagyok, nyitott vagyok az ujra, mindenkivel baratkozom, eszem is van (amit neha elfelejtek hasznalni :)) ), kitarto vagyok...
Legrosszabb: lobbanekony vagyok, minden kis aprosagot a szivemre veszek, turelmetlen vagyok, makacs, neha nagyon hisztis...
18/L
Legjobb: ha valakit szeretek, akkor mindent megteszek azért, hogy ő boldog legyen; nem adom fel egykönnyen; szeretek gondoskodni másokról
Legrosszabb: nem tudok mindenki előtt feloldódni, gyakran zárkózott vagyok; bátortalanság
és ezen kívül rendmániás vagyok, ami néha jó, néha rossz :D
Régi kérdés, de érdekes. :)
Jó tulajdonságok: Okos, őszinte, kitartó és céltudatos
Rossz: Lobbanékony, nagyon önző és maximalista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!