Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb, illetve a legrosszabb csajozós/pasizós szöveg amit valaha hallottál?
én nemis egy jobb vagy roszabb csajozós dumát találtam ki hirtelen hanem vicceset. egy bandában volt egy csaj tetszett nagyon és elkérte a telómat hagy nézegesse. mondom okés. és csak ugy betoltam neki hogy "csinálj már magadról egy képet mert nincs háttérképem" csinált ő lett a háttérképem. blabla. 2hónapja vagyunk együtt :$
17/F
első mondatom a mostani barátnőmhöz:
"bazzeeee mekkora melleid vannak!!!!"
9 hónapja boldog párkapcsolatban élünk
20f
A csajszi odajött hozzám egy pubban és megkérdezte,hogy tudok-e tüzet adni.Adtam neki,utána hazahoztam:).
27/F
"Olyan szép a hajad, mint egy tehéné!"
Persze nem nekem mondták, de mennyit röhögtem. xD
16/l
Hááát.. aranyos is volt egyben.. "Szia Cica.van gazdád?"
másfél éve együtt,tervezzük a közösjövőt,ősszel összeköltözünk. :)
18/L
az egyik: szia Cica,van gazdád?
a másik meg épp bicikliztem a városba és egy jó csávó kiszólt a kocsi ablakon hogy: Jó a segged kő kola? :D (pff ez szerintem picit szánalmas szöveg)
a harmadik: Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben. vele össze is jöttem,de nem tartott sokáig(1hónap) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!