Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 22-23 éves fiúk! Mit vártok...

22-23 éves fiúk! Mit vártok az élettől, mi az életcélotok?

Figyelt kérdés
Barátom 22,5 éves és úgy látom semmi életcélja nincs a gépén kívül. Azt mondta hogy egy boltban vígan el lenne élete végéig,őt ez teljesen kielégítené. Én meg teljesen el vagyok keseredve,mert tanulok,diplomát akarok és legalább egy középvezetői állást. Később nem én akarom eltartani és biztos hogy ő se akarná ezt. Ez a különböző világnézet (hogy nem akar feljebbjutni) később a végét jelentheti a kapcsolatunknak? Félek...mert én akarok kocsit,autót,lakást,de minden hónapban épp hogy csak kijön a fizetéséből. Azzal meg sokra nem lehet majd menni... :(
2010. jún. 19. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagytok egymáshoz valók.Te ambiciózus és karrierista vagy,neki mg bőven elég a jelenben élnie.Ő is jobban jár,Te is jobban jársz,ha szakítotok.
2010. jún. 19. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még csak 21 vagyok, de egyetemre járok és foci edző szeretnék lenni, kezdetben gyerekekkel foglalkozni, mert bírom őket és a foci mindig fontos szerepet játszott az életemben. Aztán meglátjuk meddig jutok el. A nyelv is fontos persze, de gimiben már megcsináltam a 2 nyelvizsgát, mert jól jött a plusz pont az egyetemi felvételihez.
2010. jún. 19. 19:07
 3/8 anonim válasza:
49%

Szia!

Szerintem az elég gáz, ha semmi ambícióval nem rendelkezik. Ha valaki nem akar, akkor abból 100%, hogy nem is lesz semmi... Én valahogy nem tudnám magamat elképzelni, hogy egész életemben minimálbérért robotoljak multiknak. Jelenleg 20 éves vagyok, egyetemre járok, szeretném elvégezni a testnevelő tanári szakot, utána edzői képesítést szerezni az ökölvíváson, és a fittness-en belül is. Amúgy szerintem a kérdésre a válasz igen...

4/8 anonim ***** válasza:
100%

igaz én még csak 17 éves vagyok (fiú)

de nekem sincs még életcélom,nem kívánok családot,max élettársat,nem akarok gyereket,mert önző vagyok és mindíg is magamra költöttem :D

max olyan élettársat szeretnék,aki dolgozik is,és ő az ő fizetéséből él,énmeg az enyémből,szeretném kihasználni az életet,és amit megkeresek,magamra költeni,jah és ezt egy gyerek mellet én nem tudnám véghez vinni. Lehet lepontozni,ha valakinek az a célja :))

5/8 anonim válasza:
100%

Én is szeretek tervezgetni, de tudomásul kell venni, hogy vannak ilyenek, akik szeretnek napról napra élni, és mindíg spontán döntéseket hozni.

Beszélj vele komolyabban, mondd neki hogy ha ez így marad, könnyen vége lehet a kapcsolatotoknak, én legalábbis nemhiszem hogy így sokáig húznátok...

Bár én csak 17 éves vagyok, személy szerint egy olyan élettel kiegyeznék, ahol nem kell semmiben olyan nagyon hiányt szenvednem, kis család, ház, autó, rendes állás, stb.

2010. jún. 19. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Én se egy hű de hatalmas karriert akarok befutni,de ha már meg lesz a közgazdász végzettségem,nem havi 70-80000 Ft-ért akarok dolgozni,egy 140-150000 Ft-ot tartanék reálisnak. Amiből már félre is lehetne rakni rendesen és nem kellene mellette nélkülözni. Az egyetemet amúgy elkezdte,majd abbahagyta anyagi segítség híján,most én próbálom már 7 hónapja győzködni hogy tanuljon újra. Hogy mi lesz ebből,a jövő zenéje..
2010. jún. 19. 19:10
 7/8 anonim válasza:
100%

Nem írtad, hogy konkrétan mit csinál a gépen? Gondolom számítógépre gondolsz. Játszik rajta vagy azon dolgozik? Én még csak 19 vagyok (fiú) de van egy ismerősöm, aki 30 éves és ő csak a gépnek él. Nincs barátnője, nem jár bulizni stb.

Korábban én is ilyen voltam 14-15 évesen, de azóta megváltoztam. Az én életcélom pl. feleség, nagy család, nagy ház, menő autó, jó állás, (el)ismertség stb. mint mindenkinek.

2010. jún. 19. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Játék "természetesen",mi más.. :(
2010. jún. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!