22-23 éves fiúk! Mit vártok az élettől, mi az életcélotok?
Szia!
Szerintem az elég gáz, ha semmi ambícióval nem rendelkezik. Ha valaki nem akar, akkor abból 100%, hogy nem is lesz semmi... Én valahogy nem tudnám magamat elképzelni, hogy egész életemben minimálbérért robotoljak multiknak. Jelenleg 20 éves vagyok, egyetemre járok, szeretném elvégezni a testnevelő tanári szakot, utána edzői képesítést szerezni az ökölvíváson, és a fittness-en belül is. Amúgy szerintem a kérdésre a válasz igen...
igaz én még csak 17 éves vagyok (fiú)
de nekem sincs még életcélom,nem kívánok családot,max élettársat,nem akarok gyereket,mert önző vagyok és mindíg is magamra költöttem :D
max olyan élettársat szeretnék,aki dolgozik is,és ő az ő fizetéséből él,énmeg az enyémből,szeretném kihasználni az életet,és amit megkeresek,magamra költeni,jah és ezt egy gyerek mellet én nem tudnám véghez vinni. Lehet lepontozni,ha valakinek az a célja :))
Én is szeretek tervezgetni, de tudomásul kell venni, hogy vannak ilyenek, akik szeretnek napról napra élni, és mindíg spontán döntéseket hozni.
Beszélj vele komolyabban, mondd neki hogy ha ez így marad, könnyen vége lehet a kapcsolatotoknak, én legalábbis nemhiszem hogy így sokáig húznátok...
Bár én csak 17 éves vagyok, személy szerint egy olyan élettel kiegyeznék, ahol nem kell semmiben olyan nagyon hiányt szenvednem, kis család, ház, autó, rendes állás, stb.
Nem írtad, hogy konkrétan mit csinál a gépen? Gondolom számítógépre gondolsz. Játszik rajta vagy azon dolgozik? Én még csak 19 vagyok (fiú) de van egy ismerősöm, aki 30 éves és ő csak a gépnek él. Nincs barátnője, nem jár bulizni stb.
Korábban én is ilyen voltam 14-15 évesen, de azóta megváltoztam. Az én életcélom pl. feleség, nagy család, nagy ház, menő autó, jó állás, (el)ismertség stb. mint mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!