Van olyan ember aki soha nem kapott egyetlen pofont sem az élettől?
Figyelt kérdés
Akinek kivétel és csont nélkül mindig minden összejött amit akart szinte harc vagy nagy szellemi befektetés nélkül?2010. nov. 24. 18:01
3/8 anonim válasza:
Nincs, de a pofon nagyságában ordító nagy különbségek vannak... van aki hatalmasakat kapott jogtalanul, van aki aprókat...
4/8 anonim válasza:
olyan nincs hogy valaki megússza "pofon" nélkül...ugyanis ha nem lenne "pofon" érzet, nem tudná értékelni a jót az egyén, ugye viszonyítás híján. viszont van egy olyan nézőpont, ahonnan azt vesszük észre, hogy ezek nem is pofonok...hanem csak egy pólus a pozitív oldal mellett, ahogyan felvezettem az előző mondatomban, vagyis a jó érdekében van a rossz is, s ilyenkor nevezhető akár áldásnak is a "pofon". szóval csak akkor pofon a dolog, ha mi annak tartjuk. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
5/8 anonim válasza:
Nekem van egy ilyesmi ismerősöm. Olyan persze nincs, h vki egyáltalán nem kap pofont az élettől, de bizony olyan van, aki kicsiket. Egyik bnőm (volt legjobb) kicsiket kapott és kap is a mai napig. Minden az ölébe hull, ami ahhoz kell, h sikeres legyen abban amit éppen csinál és kb semmit nem kell feláldoznia. Sztem az élet egyik alapja, h áldozatokat hozunk. Pl ha venni akarok vmit azért pénzt adok. A pénzem áldozom azért a vmiért, amit akarok. Ez elég triviális példa, de jól szemlélteti mire gondolok. Úgy kéne működnie ennek az egésznek, h az áldozatom nagysága egyenes arányban legyen annak a nagyságával, amit akarok. Hát bnőmnél nem így van. Nevetségesen kis áldozatokat hoz, még is sorra hullanak az ölébe a valóra vált álmai. Ilyen az élet...
6/8 anonim válasza:
Nem a pofon a lényeg, hanem hogy hogy állunk hozzá!
7/8 anonim válasza:
vannak jópáran akiknek csak megszületni volt nehéz, arra meg szerencsére nem emlékeznek. de ez csak az anyagi oldal.
kaphatnak pofont például párkapcsolat, egészség terén.
8/8 anonim válasza:
Nekem eddig még nem nagyon voltak ilyen pofonjaim. Elkényeztettek, de problémás gyerek voltam és eddigi életem során igazából semmiért sem kellett harcolnom. Rengeteget kések, iskolába sem járok rendesen. Eddig a tanáraim és a szüleim mindig elsimítottak mindent, azt hitték van valami problémám és azért nem járok iskolába. Mindig körülvettek és segítettek, pedig nem volt semmi bajom. Év végén ennek ellenére majdnem mindenki megadta az 5-t, volt, hogy 2-re álltam, de a tanárok így is megadták a jó jegyet. Egyetemre játszva bekerültem, pedig elvileg magasak a pontszámok, koliba gond nélkül felvettek, jól fizető munkám van, ami csak úgy az ölembe hullott, szakkoleszbe is csak úgy felvettek, mert régebben véletlenül találkoztam egy neves tanárral, akitől gyorsan kértem ajánlást, nagyon könnyen szereztem jó nevű helyről szakmai tapasztalatot. Sőt a párom is csak úgy az ölembe hullott. Itthon mindenki szeret, semmire sem lehet egy rossz szavam sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!