Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik az anyagiak miatt nem vállalnak gyereket?
A te által leírt pénzből lehet lakhatást és étkezést biztosítani egy gyereknek. Még akkor is ha a másik fél csak gyest kap.
Te úgy látod kell félmillió vagy más esetben lopni-csalni kell.
Én azt mondom ennyi pénz elég. De minek is győzködlek. Legyen számodra a sok pénz a mérvadó és ne szülj. Ennyi. Így jártál. De ne sajnáltasd akkor magad.
Van két borzalmas tábor
1, nem lát túl saját magán, és amit kitalált kizárólag azt az utat kívánja követni és a társadalmat hibáztatja a saját nyomoráért és folyton panaszkodik
2, csak a pénz és pénz
Van a harmadik, szerencsére sokunk beletartozunk, aki megpróbál kicsiből is boldogságot halmozni. Nyitottak az új dolgok felé, nem törik le a körme ha mondjuk kertet kell ásni.
De nem foglak tovább győzködni. Ne szülj gyereket, mert annyira szegény vagy. De ne másokat hibáztasd! Csak magad! Én sajnállak emiatt.
Egyébként javaslom tegyél fel egy kérdést, ki nevel ennyi pénzből gyereket/gyerekeket. Meglepően sok igenlő választ fogsz kapni. És egyik sem éhezik és van fedél a feje fölött. De te még nekik sem fogod elhinni, hogy ennyiből élnek. De ez már csakis a te bajod. Maradhastz gyerektelen. Mindenki maga donti el! De ne másokat hibáztass!!!!
Semmivel nem lenne másabb a világ mint régen, ha nem ilyen felfogással bírnának az emberek, mint pl Te. szerencsémre engem nem érdekel, hisz nem ezeknek az embereknek akarok megfelelni, hanem a családomnak!
Sok boldogságot neked, biztosan az leszel, mert a társadalom 1/3-ának épp megfelelsz, mert ennyi pénzre nem szülsz gyereket! ez is lehet életcél!
Hiába mondod neki. Én megírtam mennyiből élünk, szerintem el se jutott hozzá, sőt rákontrázott, hogy ennyiből ne mondja neki senki, hogy lehet gyereket nevelni. Egyszerűen nem akarja befogadni, hogy működhet. sőt megírtam neki, szívesen segítek, én hogy osztom be, hogy még ennyi mindenre futja. Nem érdekli, csak a magáét hajtogatja.
Ráadásul gyakorlatilag az itteni válaszok többsége inkább ösztönözné a gyerekvállalásra, mégis jön valami fél millás fizukkal meg más világgal.
Sőt azt is írtam víz villany nélküli tanyáról jutottam ide, mégis rávágja hogy nem érti meg őt az ember mert nem tudják mi a nélkülözés.
Kitalálta nem működhet ennyi pénzből és nem akar erről az útról elmozdulni. Nem tudom mit szeretne. ennyire nem keseredhet meg ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!