Te hagyod, hogy a gyereked össze-vissza morzsázzon a lakásban, amerre kedve tartja?
én kérdeztem, miért kötekedsz, de nem én semmi más választ nem írtam neked :)
szerintem egyébként egy helyiséget is bőven elég (sok is) minden egyes kajálás után rendbe tenni, én nem lennék hajlandó beengedni máshova a kaját. mi a nappaliban eszünk, ott van az asztalunk, és a tv is. Nem azért, mert nem bírunk csendben enni, csak így van elrendezve a lakás :)
Azért hadd ne arról szóljon az életem, hogy egész nap a morzsákat szedegetem, mint anyósom. Nekem van jobb dolgom is. Inkább játszom a gyerekekkel...
"A koszos edények azt bizonyítják,hogy etetem a családom, a teli szemetes, hogy takarítok utánuk; a rendetlenség azt hogy hagyom hogy a gyermekeim jól érezzék magukat és felszabadultan játszanak; a felhalmozott vasalni való azt, hogy tiszta ruhában járatom a családom; a nedves kád pedig hogy lefürdetem a gyermekeim mindennap. Ezért ha legközelebb nálunk jársz, kétszer gondold meg, mielőtt ítélkeznél! Ha azért jössz, hogy meglátogass minket, gyere hozzánk bármikor, ha a lakásomra vagy kíváncsi, jelentkezz be, mielőtt jönnél!"
Nálunk is csak a konyhában lehet enni!
4 gyerekem van nem tudom mi lenne ha mindeggyik, mindenhol ehetne,egy nagy szemétdob.
Tehát nem mindegy valaki 1 vagy több gyeket nevel.
Kedves Kérdező a célod az anyukák megnevelése?
Vagy mi volt a célod ezzel a kérdéssel?
Nálunk az a "nagy szabály", hogy az aszalnál ülve lehet enni a lakásban. Ez alól a vendégség jelent kivételt, mert olyankor előfordul, hogy non-stop eszegetés van, de ez is ritka.
Viszont tényleg annyira kicsi a lakás, hogy ami egy méterre "elmegy" az asztaltól (morzsa), az már vagy a franciaágynál jár, vagy a kanapénál.
Két hét múlva költözünk, ha minden jól megy, de az új lakásban is szeretném ezt a rendszert megtartani.
TV-nk meg nincs. :o)
Kicsi a konyhánk, ott nem lehet enni.
Van a nappaliban egy pici ebédlőasztal, az ebédet ott eszi a gyerekem. De a reggelit és a vacsorát a kanapén ülve, ölében a tányérral (ha mondjuk szendvicset eszik, mert ha joghurtot, akkor megy az asztalhoz).
Igazából mindegy hol eszik, a kanapén vagy az asztalnál, mert így is úgy is morzsás lesz minden tőle.
Vagyis tőlük.
Az egyik 3 éves, a másik 1,5 éves. Annyi, hogy a mászkálást nem engedem, de minden kaja után söpröm össze így is a maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!