Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hagyod, hogy a gyereked...

Te hagyod, hogy a gyereked össze-vissza morzsázzon a lakásban, amerre kedve tartja?

Figyelt kérdés
én baromira ki tudok akadni....
2012. márc. 21. 08:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Tévénézés előtt tilos nasizni, ezzel szemben esés közben lehet rajzolni, gyurmázni????

Ez aztán a következetesség:D

2012. márc. 21. 11:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem az volt a kérdés, hogy hány nm-es házban laktok, és ha már itt tartunk, minek a konyhában is tévé, ha soha nem nézed?
2012. márc. 21. 11:53
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
te azért kérdeztél, hogy aztán kötekedj a válaszolókkal? :O
2012. márc. 21. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Az enyémek morzsálnak.A kanapén eszik a kekszet,nápolyit,egyéb nasit miközben mesét néznek vagy játszanak.Ha eszükbe jut valami mennek a játékszobába a kezükben a nasival ha éppen úgy gondolják.Engem nem zavar,fel pórszívózom azt kész.Persze nem félóránként de ha már esetleg sok elpotyog akkor felszívatom.Volt idő mikor én is pedánsabb voltam,az is fel tudott idegesíteni ha a függöny nem úgy hullámozódott ahogy én gondoltam,meg a többi apróság.De ezen már túljutottam amikor ez a két drága pötty "minket választott" családjának.Már nem idegesít a kupi,se a játékok se a morzsák.Jobban zavarna ha derékszögbe,mozdulatlanul,csendben üldögélnének.Imádom,hogy itt vannak velünk és rendetlenséget csinálnak,legalább nem unom szét az agyamat,mint azelőtt mikor még nem voltak.
2012. márc. 21. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
A lényeget nem érted, a konyhában lehet piszkolni, ragacsolni, festeni, gyurmázni, enni, inni, stb. máshol a házban nem. És azért van ott is tévé, mert nem egyedül élek a házban, van, aki nézi, azért, mert én nem szeretem. És ezért van a konyhában a gyerekek keatív sarka, hogy máshol ne koszoljanak. a ház nagyságát pedig csak azért említettem, hogy képtelenség lenne takarítani, ha engedném, hogy máshol is ragacsoljanak. Épp elég a konyhát kivakarni esténként.
2012. márc. 21. 12:50
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

nálunk is morzsáznak...de mi is.

a kicsi (21hónapso) szinte állandóan eszik,és hiába próbálom leszoktatni az étellel való közlekedésről,egyszerűen nem megy.akkor bosszant a dolog nagyon,ha épp előtte porszívóztam fel,és mondjuk bejön a szobába egy szelet kuglóffal....

a nagy meg nem egy nassolós,sőt rossz evő is.mióta ovis(3múlt) inkább az asztalnál eszik...ha eszik.

nekünk a konyha étkező nappali egy légtér.tehát ha az étkezőasztalnál ül,simán tud tv-t nézni

a morzsáknál amúgy jobban zavar a játékhalom,amit képesek szétpakolni

2012. márc. 21. 14:01
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem! Enni csak az asztalnál eszünk, nem rohangálunk a lakásban kajával a kezünkben. Nálunk ez nem divat, még akkor sem jönne be a dolog, ha lenne takarítónőm. :)

Magammal meg aztán végképp nem szúrok ki. Amúgy az ebédlőasztaltól lehet látnia tv-t is, így a kanapén nem eszünk soha. Az olyan amerikai chipszabálós feeling, nekem nem jön be. :)

2012. márc. 21. 14:36
 18/28 A kérdező kommentje:

dehogy kötekedni jövök ide. olvasd már vissza, milyen sznob választ adtál, melyben ecsetelted tökéletes életedet...

14-es válaszadó! Szívemből szóltál, egyetértek.

2012. márc. 21. 15:45
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Pici a lakasunk.

A konyha eleg kicsi, ha mindharman bent vagyunk(ferje,fiunk meg en) akkor szinte mozdulni se birunk.

Az ebedlo egybe van a nappalival (az etkezo egy kis beugro a nappaliba). Az ebedlobe van a laptop azon szokta nezni a kedvenc meseit igy a morzsazas ott tortenik.

A nappaliba van tv de ritkan nezzuk. Oda igyekszem olyan nassonlni valot adni ami nem morzsalodik annyira ha tv-t akar nezni.

A haloszobaba viszont abszolut nem engedem,hogy kajat vigyen.

2012. márc. 21. 18:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk nem lehet a konyhaban enni, nagyon kicsi, csak allohely van. Az ebedloben van asztal, gyerekeknek szek, de az a jatszoszoba is, igy van szonyeg is. Ha etkezes van, akkor ulniuk kell a helyukon es ugy enni, ha valaki felall, akkor alljon fel nyugodtan, de hagyja is abba az evest.

En ebbol nem engedek, mert berelt hazrol van szo, amikor idekoltoztunk voltak csotanyok, alig tudtunk megszabadulni toluk, a fraszt hoztak rank. Szoval en abszolut nem engedem a rendszeres morzsazast, igy is naponta felporszivozok, mert nem akarom, hogy ezek a dogok visszajojjenek.

Ettol fuggetlenul van olyan, hogy a ferjem, vagy akar en olyan helyen felejtunk pl egy csomag kekszet, hogy a sracok elerik es mire eszrevesszuk, addigra mar vesznek belole. Ez nem rendszeres, de elofordul. Ilyenkor nem rantom ki a kezukbol es nem is zavarom oket at az ebedlobe egy szem keksz miatt. Megeszik, ha van morzsa, akkor gyorsan osszeseprem.

2012. márc. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!