Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hagyod, hogy a gyereked...

Te hagyod, hogy a gyereked össze-vissza morzsázzon a lakásban, amerre kedve tartja?

Figyelt kérdés
én baromira ki tudok akadni....
2012. márc. 21. 08:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk csak a konyhában lehet enni, inni. Így van szoktatva baba kora óta, nincs kivétel. max. ha beteg nagyon. 3 éves,és eszébe sem jut behozni ételt a szobákba. ne akadj ki, neveld meg.
2012. márc. 21. 08:16
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nem hajlandó székben ülve reggelizni, ezért falatkákat adok neki. Meg ha kap rágcsálni valamit, sajnos az is morzsál. Bár amúgy is minden nap porszívóznék, engem is zavar. De mivel rossz evő, örülök, ha legalább úgy eszik reggel.
2012. márc. 21. 08:18
 3/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Enni csak a konyhában, asztalnál lehet.
2012. márc. 21. 09:38
 4/28 A kérdező kommentje:
tv elött nasizni is tilos?
2012. márc. 21. 09:40
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem engedem, de azért néha megesik.

A konyha nagyon pici, ezért az étkezőasztal a nagyszobában van. Reggelinél megesik, hogy van némi morzsázás, mert én nem mindig vagyok éhes reggel, ezért sokszor csak a fiam eszik, én meg közben jövök-megyek. Na most, ha neki valami eszébe jut, akkor eléggé el tud feledkezni magáról, felkel úgy, hogy a kezében van a kenyér, ide megy, oda megy, mire én belépek a szobába, addigra tuti van valahol morzsa.

Szóval engedni nem engedem, de ha nem vagyok a sarkában, akkor előfordul, hogy morzsázik, aminek természetesen nem örülök.

2012. márc. 21. 09:50
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
TV előtt max. gyümölcsöt nasizunk, mert amikor leköti a mese, nem nézi, mit eszik, csak elveszi amit a kezébe adok. Így észrevétlenül csempészem be a szükséges gyümölcsmennyiséget. :)
2012. márc. 21. 09:51
 7/28 anonim ***** válasza:
62%
nem, nem is nasizunk a tévénél . mi felnőttek sem. példamutatás. bár tévét sem nézek soha. utálom.
2012. márc. 21. 09:57
 8/28 A kérdező kommentje:
aszkéták vagytok?
2012. márc. 21. 10:01
 9/28 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk van morzsazas,de rögtön fel is porszivozom. Néha eldugdossa a ropikat,és nem veszem észre...az jobban zavar:-)
2012. márc. 21. 11:12
 10/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyunk aszkéták, csak nem szeretem a három gyerek után a ragacsot mosni az egész házban, ami több mint 200 nm. Kizárt, hogy csináljam magamnak a több melót. Mindennek meg van a helye, és ideje. Rágcsáljon a konyhában, ami nem kicsi, lehet közbe rajzolni, festeni, gyúrmázni. stb. Ja, és mellesleg van a konyhában is tévénk.
2012. márc. 21. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!