Miért szülnek a cigányok olyan hamar gyereket?
Bár ki tudja???
Végigvezettem logikusan és még mindig kétked a kérdező? Jézusom...
A rasszizmus és előítélet látom nem ismer határokat, még a józan ész is elveszik.
17.20-as vagyok.
"de mi van azokkal akik havonta 2x mennek abortuszra?
Régen volt egy szomszédunk,1 évig laktam abban a házban,és azalatt az 1 év alatt a nő 14x járta meg a kórházat ez miatt! "
Ez nem irónia volt, hanem emberi butaság és előítéletek tömkelege. Pedig csak egy kis számtan kellene, és némi biológiai ismeret.
Laktak már a szomszédotokban?
Hát nekem igen...tíz fős család...hahh. Nem írok részleteket, mert sajnos nem tudok pozitívat írni.
DE én azért reménykedek a kivételekben.
Hogy miért szülnek ilyen korán? Mert náluk ez a szokás, ez a hagyomány. Az pedig, hogy az állam leginkább nekik kedvez a segélyekkel, az pedig csak hab a tortán.
23-as vagyok. Igen, laktak a szomszédunkban, nem is kevesen. Hosszú ideig éltem ugyanis a XIII. és a IX. kerület határán.
Csak éppen nekem az a tapasztalatom, hogy ha normálisan állsz hozzájuk, ugyanezt viszonozzák. Hiszed, vagy nem, soha nem volt konfliktusom roma emberrel. Sokszor elég volt, ha rámosolyogtam a gyerekére, amikor a sajátomat sétáltattam. Pedig tényleg rengetegen voltak a kerületben, sőt a munkahelyemen is jórészt romáknak voltam a művezetője.
Hát én mosolyoghattam...ha olyanjuk volt berúgták az ajtókat.
Nem egy percig sem mondom, hogy nincs köztük normális.
De azt sem kívánom senkinek, hogy olyanok legyenek a szomszédai, mint nekem. Mert akkor aztán nézhetsz. Hidd el, ilyen is van. Nem egy. Hiába mosolyogsz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!