Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szülnek a cigányok...

Miért szülnek a cigányok olyan hamar gyereket?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért kell nekik 17 évesen gyerek, amikor még ők maguk is azok?! Mert náluk ebben a korban nem "becsúszik", a nagy számok törvénye alapján ez kizárt!!!
2012. márc. 16. 03:10
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
az is lehet, hogy csak ironikus volt az az évi 14 abortusz, mondjuk elég hihetetlen, szóval tutira az volt!! bár ki tudja..... és miért hívjátok őket cigányul (roma), a magyarba is van rá szavunk, cigány!
2012. márc. 17. 18:25
 22/40 anonim ***** válasza:
37%

Bár ki tudja???

Végigvezettem logikusan és még mindig kétked a kérdező? Jézusom...

A rasszizmus és előítélet látom nem ismer határokat, még a józan ész is elveszik.

2012. márc. 17. 18:43
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

17.20-as vagyok.

"de mi van azokkal akik havonta 2x mennek abortuszra?

Régen volt egy szomszédunk,1 évig laktam abban a házban,és azalatt az 1 év alatt a nő 14x járta meg a kórházat ez miatt! "

Ez nem irónia volt, hanem emberi butaság és előítéletek tömkelege. Pedig csak egy kis számtan kellene, és némi biológiai ismeret.

2012. márc. 17. 18:50
 24/40 anonim ***** válasza:

22,23!

Kisebbség vagytok?

2012. márc. 17. 19:17
 25/40 anonim ***** válasza:
74%
Erre a lopós dologra csak annyit hogy a pár házzal arrébb lakó cigányoknak több pénzük van mint nekünk vállalkozó a pasi de a szemem láttára loptak tőlünk mert benne van a vérébe a lopás.A segélyért szül itt mind mert lusták meg igénytelenek ... az iskolába meg csak a meg verlek meg a megdöglesz megy mert volt olyan kislány aki a suli wcből hívta az apját hogy megakarják verni én félek egyedül leengedni a gyerekemet bárhová miattuk és este is félek hogy nem nyitja e rám valamelyik az ajtót... De az is igaz hogy vannak normálisak akik dolgoznak vagy ha nem is akkor normálisan nevelnek 2-3 gyereket de ez sajna nagyon ritka....
2012. márc. 17. 19:18
 26/40 anonim ***** válasza:
Pöppet eltértünk a kérdéstől...
2012. márc. 17. 19:20
 27/40 anonim ***** válasza:
54%
23-as vagyok. Abból gondolod, hogy kisebbség vagyok, mert tudok számolni, és nem hiszem el a 14 abortuszt 1 év alatt? Érdekes meglátás. Amúgy nem vagyok kisebbség, hacsak nem abban a tekintetben, hogy nem vagyok elvakult cigánygyűlölő.
2012. márc. 17. 19:29
 28/40 anonim ***** válasza:

Laktak már a szomszédotokban?

Hát nekem igen...tíz fős család...hahh. Nem írok részleteket, mert sajnos nem tudok pozitívat írni.

DE én azért reménykedek a kivételekben.

Hogy miért szülnek ilyen korán? Mert náluk ez a szokás, ez a hagyomány. Az pedig, hogy az állam leginkább nekik kedvez a segélyekkel, az pedig csak hab a tortán.

2012. márc. 17. 20:05
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

23-as vagyok. Igen, laktak a szomszédunkban, nem is kevesen. Hosszú ideig éltem ugyanis a XIII. és a IX. kerület határán.

Csak éppen nekem az a tapasztalatom, hogy ha normálisan állsz hozzájuk, ugyanezt viszonozzák. Hiszed, vagy nem, soha nem volt konfliktusom roma emberrel. Sokszor elég volt, ha rámosolyogtam a gyerekére, amikor a sajátomat sétáltattam. Pedig tényleg rengetegen voltak a kerületben, sőt a munkahelyemen is jórészt romáknak voltam a művezetője.

2012. márc. 17. 20:28
 30/40 anonim ***** válasza:

Hát én mosolyoghattam...ha olyanjuk volt berúgták az ajtókat.

Nem egy percig sem mondom, hogy nincs köztük normális.

De azt sem kívánom senkinek, hogy olyanok legyenek a szomszédai, mint nekem. Mert akkor aztán nézhetsz. Hidd el, ilyen is van. Nem egy. Hiába mosolyogsz rájuk.

2012. márc. 17. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!