Mennyi idős gyereket visel meg egy válás? Úgyértem mennyi idős kortól fogja fel és esik neki rosszul?
A kétévest már megviselné, a 2 hónapost maga a válás persze nem, hisz most még csak te vagy neki. Viszont később, ha nagyobb lesz, ugyanúgy fel fog benne merülni, apa miért nem él velünk együtt.
Szerintem jobb lenne túlesni a dolgon, mert ha húzzátok, és őrlitek egymás idegeit, veszekedések lehetnek, amik már mélyebb nyomot hagynak egy gyerekben. Én 5 voltam, mikor a szüleim elváltak, és mivel évekig húzták, élénken élnek bennem a veszekedések. Jobb lett volna, ha 1-2 évvel korábban, de harcok nélkül válnak el.
De persze a legjobb lenne, ha meg tudnátok menteni a házasságotokat.
Tudom, hogy később megviseli. Nem tudom mi a jobb, essünk túl rajta, vagy később és addig hátha rendbejön, meg így nekem is van segítségem. Nem veszekszünk többet, mint egy átlagos pár. Egyébként mondtam neki, hogy ha menni akar akkor menjen. Ő döntött így, hogy marad.
Persze kérdés meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!