Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetekben ítélhetnek egy 2-3 éves gyereket az apjának válás alkalmával?
El szeretnék válni a férjemtől,a házasságunk nem túl rózsás, de sajnos csak albérletbe tudnék menni a kisfiammal,a férjemnek pedig saját háza van. Ez számítani fog gyermekelhelyezési per esetén? Ha ezt nem, akkor mit fognak nézni?
Előre is köszönök minden olyan választ amely a segítségemre lesz!
Én is itt tarok most hogy izgulok , igaz nincs miért, de mégis izgulok, mert nem akarom alveszteni a fiam!!
Fel a fejjel, de az előttem írtakból egyik sem illik rád nyugi, a tiéd a gyerek!!
Drukkolok!!
Utolsó:
De undorítóak vagytok, ti válás előtt álló és elvált nők!!!
Nem az övé a gyerek, hanem kettőjüké!!
Pár hónap múlva meg majd teszi fel a következő kérdést, hogyan lehetne még több gyerektartást kicsikarni az apukából.
Fújj, szégyellem magam helyettetek is!
Szerintem senkinek nincs joga köpködni az anyukára sem, főleg mivel nem ismeritek a hátteret!!!!
ÉS mellesleg ha apuka 2-3 évig vagy több ideig leszarja a gyerekét, és minden más fontosabb, ha anya lépni akar akkor meg már ne kapálózzon!Előbb kellett volna gondolkodni!
13:48
Nem vagunk undorítóak, mi elvált és válás előtt álló nők, de meg kell vallani, hogy a férfiakat nem a gyereknevelésre találták ki. Egy férfi nem úgy kezeli, bánik törődik a gyermekkel, mint egy anya, és ha úgy is van vagy volna akkor sem csinálná a végtelenségig. ( tisztelet a kivételnek). Egyszóval, Az anyának ítélik, és ha megtudnak egyezni akkor láthatná a gyermeket/gyermekeket az apa amikor csak akarná!! Kettőjükön múlik. Nemtudom miért olyan nehéz megérteni azt a dolgot, hogy a gyermeknek a legjobb helye az édesanyjánál van!!!!!!!!!! attól még az édesapa ugyanúgy szeretheti őt/ őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!