Sokszor olvastam már itt ilyen dohogást. Erre azt mondják a liberálisok, hogy a cigányok, ha gyilkolnak is, nem faji alapon teszik, hanem megélhetésből, valamilyen egyéb indulatból stb. Tehát a cigányok nem rasszista alapon ölnek, így ez nem érdemel olyan különleges figyelmet. Ez a gyilkosságsorozat (Kisléta stb.) viszont kifejezetten faji, rasszista alapon irányul védtelen cigányok ellen, ezért kell erre olyan különösen odafigyelni. Ez teljesen marhaság? Egyébként az elnököt már régóta noszogatták, hogy a személyes jelenlétével is tiltakozzon. Most beadta a derekát.
2009. aug. 12. 20:47
5/17 anonim válasza:
" Ez a gyilkosságsorozat (Kisléta stb.) viszont kifejezetten faji, rasszista alapon irányul védtelen cigányok ellen,"
Na, mesélj! Tudsz még részleteket? Honnan tudod ezt?
2009. aug. 12. 21:03
6/17 anonim válasza:
Engem nem ez idegesített. Hanme a kijelentést hogy támogatni fogják a kislányt. A tanárt akit a kocsiból kirántva a gyerekei szeme láttára vertek halálra vele mivan? Ő gyermekei nem érdemlik meg?
2009. aug. 12. 21:03
7/17 anonim válasza:
"" " Ez a gyilkosságsorozat (Kisléta stb.) viszont kifejezetten faji, rasszista alapon irányul védtelen cigányok ellen,"
Na, mesélj! Tudsz még részleteket? Honnan tudod ezt?""
Én is kb annyira utálom a cigányokat mint te, engem is volt már hogy körbeálltak.. Viszont ha nem látod be h ez rasszista gyilkosságsorozat akkor vak vagy!
2009. aug. 12. 21:09
8/17 anonim válasza:
A rasszista indíttatás teljesen egyértelmű!A "társaság" csak cigányokat öl,éjszaka,lesből,válogatás nélkül: nőt,férfit.gyereket :
Ha csak szórakozásból ölnének,akkor az áldozatok között lenne néhány magyar család is,de nincs egy sem.
2009. aug. 12. 21:20
9/17 anonim válasza:
-Tényleg!
-Néhai Szögi Lajos(R.I.P.) árváit mikor látogatja meg az elnök?
-Nem költői kérdésnek szántam!
2009. aug. 12. 21:22
10/17 anonim válasza:
Hát persze, hogy soha! Miket is gondolsz... de megyek is innen, mert csak felidegesítem magam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!