Sólyom mikor látogat meg egy, egy cigányok által megtámadott MAGYAR gyereket?
Borzasztóan förtelmes ez a nyílt magyar ellenesség amit a "vezetőink" képviselnek.Jövőre akkora x-et húzok a Jobbik rublikájába, hogy kilyukad az asztal.
Hol volt Sólyom amikor magyar halottat temettek mert a gyilkosok cigánnyok voltak?!Hol volt?!
Kúrvára nem tetszik, hogy Magyarországon mindenki belém vagy leköp mert magyar vagyok!Ebből qurvára elég!!
Néhány szót szándékosan írtam el, hogy átmenjen a trágárság szűrőn.
"Hiába azonban a felvilágosító munka, vannak olyan megátalkodott személyek, akik azt gondolják, sőt, ki is mondják, hogy ez az egész rasszizmus-hisztéria csupán gondosan kitervelt elterelő hadművelet. Ezek a gonosztevők odáig mennek, hogy az ún. rasszista alapon elkövetett gyilkosságokat politikai megrendelésre történt provokációknak minősítik. Ilyen gondolat jóérzésű emberben természetesen fel sem merülhet. Hogy miért nem? Nagyon egyszerű a válasz: mert… szóval… hát azért, mert nem, és kész!
Rasszizmus. Ezt halljuk a híradóban, ezt olvassuk a hírportálokon, ez lesz a Sziget-fesztivál szenzációja. Ha ennyi helyről halljuk, hogy van rasszizmus, akkor biztos van, nem? Na ugye! Persze ez a logika nem minden esetben érvényes! Amikor például sok helyről halljuk, hogy a cigánybűnözés pokollá teszi emberek ezreinek életét, az más kategória. Az nem igaz. Hogy ez így nem logikus? Na és?!
....
Találkozunk a Szigeten, ahol pár marihuánás cigaretta (ami nem bűn, sőt, egyenesen „trendi” dolog, ellentétben a rasszizmussal) és néhány liter sör elfogyasztását követően teli torokból, együtt zengjük a dalt a rasszizmus ellen!"
Tényleg az volt a legkorrektebb válasz, hogy "majd ha itthon lesz egyszer velünk március 15-én"!!!
Ha az ünnepeinken nem osztozik velünk, akkor pont a bajunkban osztozna???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!