Csak engem idegesít, hogy minden gyerekruhát telenyomnak idétlen figurákkal?
Se egy normális nadrágot, se egy kis kardigánt vagy kabátot vagy sapkát nem tudok úgy venni, hogy ne legyen rajta 3 maci vagy 2 vonat esetleg repülő vagy néhány autó,stb.Ráadásul nem 1, hanem több is van egy ruhadarabon, viszont ha csak 1 van, akkor az baromi nagy...mindig úgy vadászom a sima mezei cuccokat...
Csak én vagyok ezzel így, vagy más is?
Amúgy 17 hónapos a fiam.
Nekem 5 eves es 5 honapos fiaim vannak. Fiuknak amugy is kisebb a valasztek mindenbol, de en a mintakkal ugy vagyok, hogy a kinai sarkanymintaktol, a rajzfilmfiguraktol meg a halafejektol vagyok ki. Egy no name maci vagy auto elmegy de pl thomas, meg verdak van mindenen ettol meg 5 szor annyiba is kerul mint amit er. A nagyfiamat mar neha elviszem vasarolni foleg nadragnal, hat meg tud oriteni mikor pokemberes cuccokat lesi, kozben azt se tudja ki az , mert nem latta meg a meset, csak hat ugye az oviba hallott rola.
Szeretem viszont a csikos,kockas,koptatott gyurt anyagu cuccokat, ezek kicsit felnottesek de nem a minta altal csak az anyaguk vagany. Zaraban vannak ilyenek de mindig csak learazaskor vasarolok ott mert akkor egy polo 1000 es 2000 ft kozott megvan es nekunk az ottani meretezes jon be leginkabb sokaig jo egy meret. Egyszinuben feketet nagyon sokaig nem adtam a gyerekre a picire meg nem is fogok egy darabig, a nagynak is csak egy farmere van ami unneplo.
kérdezönek
üzenem hogy a nagyon habos babos nekem sem jön be de egy szép kislányruha ami izléses az jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!