Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol veszitek a gyerekruhát?...

Hol veszitek a gyerekruhát? Változtatnátok rajta, ha .

Figyelt kérdés

... Ha lenne egy olyan lehetőség, hogy kifogástalan minőségű gyerekruhákat elérhető áron vásárolj egy olyan cégtől, aminek az a különlegessége, hogy olyan anyukák készítik a termékeket, akik rossz anyagi körülmények között élnek és nincs más jövedelmük?

Szívesen megvennéd ezeket a ruhákat, kiegészítőket a gyermekednek? Főleg, ha tudod, hogy ezzel más családokat is támogatsz? Tényleg minőségi ruhák és normális áron...

2012. febr. 20. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ milyenek a ruhák. Ha tetszenek megvenném, ha nem nem.
2012. febr. 20. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel igen, sőt, szívesen készítenék is ilyen termékeket, ha lenne rá lehetőség!!!
2012. febr. 20. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Turiban veszem a gyerekruhát, természetesen ha elérhető áron tudnék vásárolni az általad leírt cégtől, akkor megtenném, annak szívesen segítek, aki tényleg próbál tenni azért, hogy jobb legyen a helyzete. Természetesen az is fontos, hogy ez magyar cég legyen, ne pedig egy külföldi, aki a magyarokat kihasználva dolgoztat.
2012. febr. 20. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Fórumokon veszem a ruhákat. 100-200, max. 300 ft-ot adok darabjáért.

Ha szépek lennének, tuti vennék innen is. :-)

2012. febr. 20. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan lenne minőségre, amit szívesen ráadok gyerekemre szívesen vásárolnék ilyen cégtől
2012. febr. 21. 07:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Egyelőre nem létezik a cég, most gondolkodom a létrehozásán, és ahhoz próbálom felmérni a létjogosultságát.

Igen, mindenképp nagyon fontos a minőség. Viszont árban azért valószínűleg nem fog tudni ezzel 1-2 száz forintos dologgal versenyezni... Nem lesz drága, de nem az a cél, hogy minimalizált áron adjam, hanem az, hogy jó minőségű legyen és a bevételből fizetést tudjak adni.

2012. febr. 21. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Szeretek magyar ruhákat venni. Ezeket kisebb bababoltokban szoktam megvenni leginkább. Gyakran rendelek a Scamp-tól is, szintén magyar.

Igen, megvenném őket, ha tetszenek.

2012. febr. 22. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet az én ízlésemmel van baj, de nem igazán láttam még boltban szép, izléses, és jó minőségű babaruhát. Vannak scamp body-jaink, a minősége elég jó, de minták, színek, nekem nagyon nem jönnek be, csak nem kaptam mást ami patentos nyakú. Mást pl nem vennék meg, mert slamposak, nincs bennük semmi plusz, semmi báj. Nekem az angol, és amerikai ruhák nagyon bejönnek, de ott sem a minifelnőtt cuccok, hanem a kezeslábasok, pólók, leggingsek, rugik, kedves aranyos mintákkal, hímzéssel, rátétekkel, egymással variálható darabokkal, különleges anyagokkal. Ha ilyet találnék itthon akkor megvenném.
2012. febr. 22. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Magyar babaruhára gondoltam.
2012. febr. 22. 09:56
 10/11 anonim ***** válasza:
ha még nincs is akor nem tudom atol függ hogy néz ki tetszik e anyira hogy vegyek belöle de az ár is fontos .
2012. aug. 12. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!