Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekruhát adtál már le...

Gyerekruhát adtál már le bizományiban? Tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés

Hány százalékát kaptad az eladási árnak? Te szabtad meg az árat, vagy az eladó?

Annyi válaszban olvasok a bizományi boltokról, egy kérdést már kiírtam ezzel kapcsolatban de alig jött válasz.

Budapesten/Budán hol vannak baba-mama bizományik?

2011. ápr. 19. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

szia én egy bizibolt tulaja vagyok

én kilóra veszem át, mert darabba iszonyat meló

1000, 2000 kilósáron

2011. ápr. 19. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Köszi, hogy kiírtad. Kilóra? Akkor egy babapóló mondjuk 50 Ft? Hát, akkor én inkább odaadom a Vöröskeresztnek ingyen, köszi szépen. Aztán a legtöbb meg annyiért adja el, mintha új lenne.
2011. ápr. 19. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az 1000-2000ft tényleg nem valami sok egy kilóért...

És ezek szerint, ahogy beviszik, rögtön kifizeted, vagy csak ha te is el tudtad adni?

Amiről én hallottam: beveszik a ruhát és ha eladják, akkor fizetnek. Az eladási ár felét fizetik ki az eredeti tulajnak. Hát ez sem sok, 50%-os haszon a boltnak...

Agyalok, hogy mi éri meg jobban, tesz-veszezni (mostanában alig adtam el valamit, mert rengeteg a turis, vagy bevinni a bizományiba).

Várom a további válaszokat!

2011. ápr. 20. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is 50%, szerintem annyira ne inkorrekt. A bodyk már annál szívszorongatóbbak: ha jó akkor 50 Ft-ért veszik be, de nagyon sokat be se vesznek.
2011. ápr. 20. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ezen agyalok. A Teszveszt én is próbáltam, de nagyon elpofátlanodtak. Mondjuk én sem olvastam el a felhasználási feltételeket, de mindenért felszámolt egy csomó díjat, pl. a minimálárért is. 3 kis ruhát tettem fel, 3-at adtam el 2 hét alatt, 3000 Ft-ért. A jutalék meg a használati költség 1500 Ft. Hát, ezt sem nagyon érte meg, én le is vettem az összes cuccot. Nem éppen korrekt.
2011. ápr. 20. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy akartam írni, hogy 30 ruhából 3-at sikerült eladni.
2011. ápr. 20. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia,én most adtam be elsőnek....hát mit mondja,nem túl jók a kilátások,darabra fették le, max ár amit kapok érte 300 ft ,de volt amit csak 50 ft-ért fett le...
2011. ápr. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!