Ti mivel és hogyan mostok gyerekruhát?
A kimosott ruhák nem találok rá szót milyenek...
Büdösek és koszosak maradnak a mosás után, és lövésem sincs mivel hogyan kéne mosni.(folyékony formil 60fokon, ill mosógolyó)
A mosógép is istentelen büdös, ma mostam át 90fokon ecettel, és nem ecetszagú, hanem valami orrfacsaró a szaga. A ruhák is jujjj. Eddig rendben volt minden, de vagy a 3adag mosott ruhát "dobom" ki, mert olyan, mint amit ki se mostam, sőt, mint amit most kukáztam volna, felnőtt-gyerek ruha egyaránt:S
És már lassan darabonként mosom a ruhákat, nincs tele a dob.
Fagor géppel ami 2,5éves:(:S
És a száradó ruhák is olyan szagot árasztanak, mint amik rohadnak(nincs rá jobb szavam), bűzlik a lakás tőle:S
Ez gép gond lenne???
valami el van dugulva benne. nem a mosószerrel van baj.
van alul egy kis csap szerü azt mindenképpen ki kell üríteni. a másik hogy ha folyékony szert teszel a dobba és nem nyitod ki a mosopor adagolo fakkot az is bebüdösödik.
én hívnék szerelöt, aki megnézi, kitakarítja, és elmondja mire kell figyelni. amúgy ha használsz öblítöt az is bele tud trutyisodni.
Nálunk is ez volt, mikor eldugult a mosógép!
Jobb esetben saját magad is ki tudod engedni belőle a "büdös, állott vizet", mert van egy kis szelep, amin le lehet engedi a vizet (vagy egy lyuk biztos van rajta valahol).
Ha nem találod, vagy nem tudod leengedni, akkor tényleg hívj szerelőt, mert maga a mosógéppel van baj, nem a mosószerrel.
Most néztem, hogy a mosószer adagolóban megáll a víz(a tetején van az adagoló). Igaz trutyit nem látok benne, de olyan sárga a háta(mint a vízkő lenne)
Alul mindenképp megnézem amit mondtál, csak a bébik menjenek el aludni:)
Köszi szépen.
Qvajó lesz, minden vágyam gépet venni:D Remélem csak koszos a gép. A szerviz persze nem elérhető, sebaj.
Mondjuk ezt a típust rühellem, így küld a férjed mosógépet venni(pedig fel volt írva milyet vegyen:D és volt is a boltban, de ez jobban tetszett neki)
Még egyszer köszi nektek
3hónapja lejárt a garija, most néztem:D
Elvileg most jön még du a szerelő 4500kiszálldíj+4800munkadíj ha kis gond van a többit kérhetem ha akarom...
És átbeszélem vele mivel lehet rendesen belülről pucolni, ellesem hol lehet leengedni, na meg csekkolom, hogy a férjem hányszor takarított mögötte(ő dolga kihúzni, és alatta feltörölni, nem számítok sok jóra, lehet még a karikagyűrűm is megkerül:D:S-arra is azt mondta megnézte ott is)
Ha netán Whirpool, akkor annak több a garanciája, mint a szervizkönyvben szereplő.
Akkor érdemes a szakszervizt hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!