Csak engem idegesít, hogy minden gyerekruhát telenyomnak idétlen figurákkal?
Se egy normális nadrágot, se egy kis kardigánt vagy kabátot vagy sapkát nem tudok úgy venni, hogy ne legyen rajta 3 maci vagy 2 vonat esetleg repülő vagy néhány autó,stb.Ráadásul nem 1, hanem több is van egy ruhadarabon, viszont ha csak 1 van, akkor az baromi nagy...mindig úgy vadászom a sima mezei cuccokat...
Csak én vagyok ezzel így, vagy más is?
Amúgy 17 hónapos a fiam.
Én direkt a mintásat vadászom, pl pólóban. Utálom, hogy 2-3 évesekre való pólóra olyan mintákat tesznek, mint a 14 évesre szánt cuccokra. (Feliratok, halálfejek, egyéb baromságok.) A fiam sima pólót nem vesz fel :D Az kell, amin majom van, vagy kutya, vagy béka :)
2,5 éves lesz
Engem az idegesít, hogy a kislányruhák 90%-a fodros, vagy hímzett, vagy húzott, vagy rózsaszín.
3 hónapos a kislányom,most vadászok neki nyárra ruhákat, hát gyötrelem...leginkább a csípőnél rátétfodros bodyktól vagyok rosszul.
Úgyhogy azt hiszem a nyári szerelése jobbára tunika lesz pelussal vagy leggins-el.
A fiamat sokkal egyszerűbb volt öltöztetni, igaz nincs akkora választék,mint a lányruhákban, de sokkal vagányabb, egyszerűbb cuccok vannak.
Engem leginkább az zavar, hogy minden kislányos cuccon virág, cica, pillangó van, a fiúkon megy kutya, vonat, autó. Így inkább a natúr cuccokat veszem, pl. kimondottan szeretem a csíkosat.
Ettől függetlenül minden gyerekemnek van halálfejes, vagy lángnyelves, chopperes ruhája, még a legkisebbnek is. Hogy miért? Mert a motorostalálkozókon ez így dukál. Nagyon édes volt a lányom 11 hónaposan halálfejes kombidresszben, terepmintás naciban, lángnyelvmintás kendővel a fején.
Azért a "polgári" életben konszolidáltabban öltöztetem Őket.
15:36-os nem tudom, hogy otthon Magyarorszagon van-e Baby Gap bolt (Angliaban elunk) mert ott tobbfele halafejes lanykendot lattam raadasul rozsaszint. Multheten voltam a kisfiamnak farmernadragot venni es lattam ilyen kendot!! Gondoltam megirom hatha van otthon is ilyen bolt mert ott talaltok.
Engem viszont az szomoritott el, hogy egyik alakalommal hazamentunk nyaron es szerettem volna venni otthoni rucikat a kisfiamnak mondjuk "kukori meg kotkoda" vagy "kisvakond", "Vuk" stb. mintaval, hogy legyen egy kis hazai oromunk. :) De minenhol hello kitty meg princess, thomas mozdony volt. Nem talatunk otthoni mesefigurasat. :((
15.48
nagyon köszi a tippet!barátnőm kint él, lehet megkérdezem nem tudna- küldeni!
Még egyszer köszi!
13-as vagyok. Én meg azt hittem, vicceltél ezzel a rózsaszín halálfejessel :-)
Ha jársz motorostalálékozón, ott mindig lehet kapni ilyet is. Érdemes bemenni, sétálni egyet, és egy csomó jó cuccot lehet kapni babának is.
:) tudod,minden viccnek van valóságalapja:)
A mocitalálkozó is jó tipp, apám nagy motoros,majd megfűzöm.
Köszi:)
Köszi a válaszokat.
Lehet félreérthetően írtam...az nem zavar, mikor van rajta 1 állat valahol(a tescos ruhák ilyenek, azok tetszenek), de pont ma néztem a hozzánk közeli bababoltba neki gatyát meg sapit, na a gyatyán volt 3 focizó maci(1 felül, mert kantárosat néztem,2 meg a térdénél) a sapkák meg mind csíkosak voltak, aminek az elején szintén volt vagy 3 féle állatfigura persze tök elütő színben mint a sapka csíkozása.És akkor még nem is beszéltem a kabátról amit szintén nehéz naturban kifogni.
Én is a nextes rucikat keresem turiban, meg CundA-ba járunk,ott vannak jók, csak nagyon drágák.
A halálfejtől amúgy én is kivagyok, soha nem adnék a gyerekemre, na de ízlések és pofonok:)
A kislány ruhák meg a másik ...tényleg csak ilyen fidres-fodros baromságok vannak, csak azért nézem, mert remélem a tesó kislány lesz:)
De kisfiam legtöbb baba ruháját ráadom majd lányomra is szerintem, hiszen zöld-piros bodyból sok van.Azért persze lesz nőcis ruhája is, de inkább vagány, nem ilyen "habostorta" jellegű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!