Ennyire féltékenyek az anyukák egymásra? Vagy csak nekem furcsa ezt látni?
Nos, tudom, hogy sok hasonló kérdés volt már, de muszáj ezt leírnom. Mielőtt belekezdek, leszögezném, hogy nem akarok senkit megváltoztatni, csupán meglepődtem az itt látottakon.
Sok kérdés van, hogy miért nem olyan az anyaság, mint elképzelték, hogy nem érzik azt a szeretetet a babájuk iránt, amit kéne, nem élvezik az anyaságot. Erre rengetegen azt írják, hogy mindenki így van ezzel csak a sok "szuper anya" meg "ősanya" nem vallja be. Miért kell ilyen stílusban beszélni a másikról? Különbözőek vagyunk, ennyi. Nem dicsekvésből írom, de én például sosem éreztem, hogy elegem van, megbántam, nincs kedvem a gyerekhez. 4 hónapos a babám. Igazán jó baba. (nem sír, vidám, nincs vele gondom) De az elején nem volt mindig így. És még az átvirrasztott éjszakákon sem lett elegem. Pedig 21 éves vagyok, nagy bulizós voltam. De miután megszületett a fiam, minden megváltozott. Ő lett az életem. Semmit nem bánok vele kapcsolatban. Ha ezt valahol elmondom egyből azt mondják, hogy "hazudok, nem vallom be magamnak" vagy egy tipikus "ősanya vagyok". Miért? Miért fáj másnak, ha nekem nagyobb a tűrésküszöböm, vagy máshogy élem meg a dolgokat. Ennyire féltékenyek lennének az emberek? Vagy miért ez az indulat azok ellen akik nem úgy éreznek ahogy ők?
Bocsánat ha hosszú lett, de tényleg nem értem miért ilyenek ennyien...Köszi a válaszokat előre is. :)
Köszönöm a válaszod!
Kezdek én is rájönni, hogy sajnos ilyenek az emberek. Örülök, hogy te ilyen empatikus vagy, nem vagy olyan mint itt a legtöbben. Gratulálok a gyerekeidhez, és remélem megtalálod akit keresel. Tudod, én is ebben reménykedem, hogy találok majd valakit,mert sajnos egyedül nevelem a kisfiam és én félek a magánytól...:/
Feltettél egy kérdést,majd alátámasztottad a magad 4 hós példájával,tapasztalatával....!!!
Miért csodálkozol ezeken a kommenteken???
Kérdezd meg ami érdekel és ne példálózz,mert elviszi a válaszokat más irányba!!!
Már írtam neked ezelőtt és megnyugtatlak ,értettem én is a kérdésedet és szerintem más is,és bocs de gyakorlatilag lehülyézel itt mindenkit,kivéve,aki kiny@lja a hátsódat!!!
Nem akarok közönséges lenni,ne haragudj!
Akkor most leválasztom a kérdésedet és csak arra válaszolok!!!Jó???
Nem hinném,hogy féltékenység beszél az anyukákból,max. elkeseredés!
De ,ahogyan itt az imént kioktattál valakit,hogy ne menjen bele a te körülményeid firtatásába,úgy te milyen jogon ítelkezel?
Honnan tud e annak az anyának a körülményeit,aki azt írtja,hogy nem tudja elképzelni,hogy van olyan,hogy semmi nem tud kihozni a béketűrésből és minden csak rózsaszínű az anyaságban?
Az,hogy te vállaltál egy babát egyedül és minden happy MÉG,nem jogosit fel semmire!!
Ítélkezni pedig főleg nem!!!
13.03-as vagyok
Kérlek világítsd már meg a sőtét elmémet,hogy mit nem fogtam fel???
Már két részre bontottam neked a válaszomat is,hogy felfogd végre,hogy miért kapsz ilyen válaszokat és még én hülye vettem a fáradtságot,hogy külön is válaszoltam a kérdésedre!!!
Jah...,hogy nem tetszik a véleményem???Az lehet...attól még ez a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!