Van furcsa/ritka/idegen nevű gyermek a környezetedben?
Figyelt kérdés
Hogy hívják?2012. febr. 25. 14:24
1/27 anonim válasza:
Indira. Nagyon szép kislány, és szerintem a neve is szép, számomra meg új is.
2/27 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít ritka,vagy furcsa névnek,de a mi kislányunk Amira Laura lett. :)
Szóval ha az,akkor nekünk teljesen a közelünkben van..:)
3/27 anonim válasza:
Kürüsüly és Penyvírke.
Csak viccelek, nem ismerek ilyen nevűeket (bár létező fiú és lánynév), csak nagyon megmaradt bennem egy cikkből, amit a waldorfosokról olvastam. :)
4/27 anonim válasza:
Nincs nagyon cifra név a környezetemben,csak kettő: Frida és Iringó. Az Iringó öccsét Kadosának hívják. Ez jutott eszembe..
6/27 anonim válasza:
Alinda (pajzs), Darinka (ajándék)! ők egy ikerpár a környezetemben!
7/27 anonim válasza:
ismerősöm fiam Hamza, most engedélyezték :) nekem tetszik, bár megmondom őszintén, ha nem tudnám, hogy fiúnév akkor lány névnek gondolnám :/
(ne itthon élnek...)
8/27 anonim válasza:
A városunkban van egy Fióna nevű kislány (fiútesója vajon Shrek vagy Szőke?) :)))
9/27 anonim válasza:
Lehet,hogy csak nekem ritka,de az egyik ismerősöm kislánya Niobé.
10/27 A kérdező kommentje:
Amikor én szültem, a szobatársam kislánya is Fióna lett. Mi is Shrekkel jöttünk egyből. :)
Nagyon érdekes neveket soroltatok fel.
Kisfiam ovistársa Zója.
2012. febr. 25. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!